B zen magazine

B zen magazine

B zen magazine

Een vleugje spiritualiteit gecombineerd met een dosis lifestyle, persoonlijke groei én psychologie

B-zen is hét nieuwe mind- en lifestyle magazine die tweemaandelijks wordt uitgegeven in België. Dit tijdschrift onderdrukt geen enkel taboe en komt tegemoet aan de leesbehoefte van een breed publiek. B-zen bindt haar lezers op authentieke wijze, waar bewustzijn, interpersoonlijke groei, spiritualiteit en zelfontplooiing een centrale positie vervullen. De mannelijke en vrouwelijke B-zen lezer is ondernemend en op zoek naar verrijkende thema’s. Zowel voor hem, als voor haar staat een duurzaam leven centraal. De eerste editie is vanaf 15 december 2021 verkrijgbaar.

 

Voor elk wat wils

De komst van B-zen is nakend. Dit magazine onderdrukt geen enkel taboe. Het reikt jou inspirerende leesartikelen en vernieuwende inzichten aan, en speelt in op de vraag van de hedendaagse maatschappij. B-zen trekt de wereld van de lezer open en komt tegenmoet aan de leesbehoefte van een breed publiek, lezers met een groot verlangen naar authenticiteit, zelfexpressie, voor een zen-vol én gelukkig leven.

Kortom betekent dit dat je volledig wordt ondergedompeld in een wereld waar verrijkende thema’s, actuele content, interpersoonlijke groei, spiritualiteit én zelfontplooiing de rode draad vormen.

 

De meest complete gids voor een zen-vol en gelukkig leven

B-zen magazine behelst de volgende categorieën: spiritualiteit, liefde en relaties, lifestyle, inspiratie, interview, de actieve 50-plusser, columns, shopping en boeken. Bovendien werken wij exclusief met uiteenlopende contributors samen die hun levenservaring(en) op een pakkende manier weten neer te pennen. Ze inspireren en ontluiken een nieuwe zienswijze en delen die ervaring graag met het grote publiek.

BEZOEK WEBSITE >>

 

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.