Copyright

Copyright

Copyright

Art of Mediums VOF is een beschermde merknaam en ingeschreven bij het ondernemingsloket. Het is verboden om elke vorm van content te kopiëren, op te slaan of te verveelvoudigen.

Subpagina’s

Het is verboden om teksten van al onze subpagina’s over te nemen, over te schrijven voor persoonlijke doeleinden. Deze content mag op GEEN enkele manier verspreid worden op een eigen domeinnaam, social media en op andere webadressen.

Consulenten boxen

Het is verboden om teksten van onze consulenten boxen over te nemen voor persoonlijke doeleinden.
De teksten van onze consulenten boxen zijn eigendom van Art of Mediums. Het is dan ook verboden om deze teksten te verspreiden op: social media, eigen website en andere vormen van publicaties.

Toestemming

Zonder enige vorm van schriftelijke toestemming doet de gebruiker inbreuk op ons copyright reglement en kan deze beboet worden.

Blogberichten

De blog berichten zijn eigendoom van Art of Mediums. Het is ten strengste verboden om deze te kopiëren op een eigen domeinnaam, Facebook pagina, Facebook groep, Twitter en elke vorm van sociale media. Wel mogen de berichten gedeeld worden rechtstreeks vanuit onze website via de share knoppen.

Logo

Het logo van Art of Mediums is eigendom van Art of Mediums. Bij het gebruiken, namaken, verveelvoudigen ervan wordt men beboet. Art of Mediums wordt niet aansprakelijk gesteld voor het misbruik hiervan.

Juridische stappen

Bij elke vorm van misbruik worden onmiddellijk juridische stappen ondernomen. De kosten hiervan vallen volledig ten laste van de persoon die de misbruik gepleegd heeft.

Art of Mediums
BE0777.308.312

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.