Belline orakel

Het Belline orakel

Belline orakel

Belline orakel

Pin It

Het Belline orakel is een spel dat ontworpen is door Edmond, een leerling van de bekende Franse helderziende Mlle Lenormand. Het spel bestaat in totaal uit 53 kaarten. 49 kaarten worden in groepjes van 7 kaarten verdeeld over 7 planeten. De overige 4 kaarten bestaan uit de 2 persoonskaarten en 2 bijzondere kaarten.

Astrologie

belline kaarten betekenisHet fundament van het Belline orakel begint met de astrologie. De 49 kaarten worden onderverdeeld in 7 groepjes van 7 kaarten die elk een planeet vertegenwoordigt. In het Belline orakel werken we met de volgende planeten en diens invloeden:

  • De zon (de kaarten 4 tem 10): welslagen, populariteit, de levenskracht, energie, de wil om dingen te scheppen

  • De maan (de kaarten 11 tem 17): de emotionele wereld, de psyche van de mens, de duistere kant, ons onderbewustzijn

  • Mercurius (de kaarten 18 tem 24): handelszaken, communicatie (al dan niet positief)

  • Venus (de kaarten 25 tem 31): de liefde, romantiek, blijdschap, familiebanden, het uiterlijk

  • Mars (de kaarten 32 tem 38): strijd, ruzies, meningsverschillen, chaos, boosheid, het ongezonde

  • Jupiter (de kaarten 39 tem 45): succes, wijsheid, berekend en slim, juridische aspecten, bescherming

  • Saturnus (de kaarten 46 tem 52): eenzaamheid, afmaaiing, verbrekingen, isolatie, financi├źle problemen

Naast de astrologische betekenis heeft iedere kaart nog een aparte betekenis die wordt afgebeeld door de afbeelding op de kaart zelf.

De overige 4 kaarten

Naast de 49 kaarten bevat het Belline orakel  2 persoonskaarten, de man en de vrouw en 2 bijzondere kaarten waar je een speciale betekenis aan toekent  bij het raadplegen van de kaarten. 

  • Kaart no. 1 De Sleutel: dit is een kaart die de nabijgelegen kaarten een belangrijke boodschap toekent. Ook oplossingen voor een bepaald probleem wordt weergegeven door de kaart van De Sleutel.

  • De Blauwe kaart (ongenummerd): deze kaart verzwakt in grote mate de nabijgelegen negatieve kaarten. Ze neutraliseert de negatieve betekenis ervan en versterkt de positieve kaarten die eromheen liggen.

Voorspellen met het Beline orakel

Het Belline orakel is uiterst geschikt om te voorspellen. Ze worden als aanvulling gebruikt op bestaande waarzegkaarten, bijvoorbeeld de Lenormand. Je kan het Belline orakel gebruiken om een specifieke vraag te beantwoorden maar zelden worden deze kaarten als eerste spel gebruikt.

De kaarten van Belline hebben een sterk en nauwkeurig voorspellend karakter. Als aanvulling op de Lenormandkaarten bekom je nauwgezette en zeer gedetailleerde antwoorden.

Onze consulenten

Onze mediums, kaartleggers en paragnosten kunnen voor jou het Belline orakel leggen. Klik op het gewenste profiel om na te gaan wie jou het beste van dienst kan zijn.

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.