Het Lenormand waarzegdoek

Het Lenormand Waarzegdoek is een creatie van medium Fabio in samenwerking met Bloom Tijdschrift België & Nederland. Dit systeem maakt het kaartleggen met de Lenormandkaarten voor eenieder toegankelijk.

Aan de slag met het Lenormand Waarzegdoek

Fabio is alvast geen nieuwkomer wat het hanteren van de Lenormandkaarten betreft. Met dit waarzegdoek besteedt Fabio uitgebreid aandacht aan de positie van de kaarten. Deze posities worden op het doek geduid en voorzien van een betekenis. Deze ogenschijnlijk logische techniek wijst je de weg doorheen de wereld van het kaartleggen. Basiskennis van de Lenormandkaarten is wel een vereiste.

Een hedendaagse dimensie

Het voordeel van het werken met dit Lenormand Waarzegdoek is dat elke kaart je meerdere antwoorden kan verschaffen (en dus niet louter de basisbetekenissen van de kaart in kwestie). Het is een ‘andere’ manier van kijken en interpreteren, die vervolgens een geheel nieuwe en hedendaagse dimensie geeft aan de voorspelkunst van de Lenormand. Deze manier van kaartleggen is uiterst doeltreffend, zowel voor de beginnende als de gevorderde kaartlegger.

Dit project werdt mogelijk gemaakt door Bloom Tijdschrift België & Nederland in samenwerking met Art of Mediums en medium Fabio. Het ontwerp werd verzorgd door Studio Alterego, een allround grafisch ontwerpstudio gelegen in Oost-Vlaanderen.

Productinformatie

Naar een idee van: Fabio Vinago
Uitgever: Bloom i.s.m. Art of Mediums
Afmeting: 58 x 58
Productcode: KTLALW
Grafisch ontwerp: Studio Alterego

Het Lenormand Waarzegdoek is te koop in de webshop van Soulmediums