Kaartleggen

Expertise Kaartleggen

Kaartleggen

Pin It

Kaartleggen is een manier om aan de hand van orakel kaarten zowel verleden, heden als toekomst te duiden. Deze kaarten worden ook wel decks genoemd. Hierin heb je verschillende soorten decks. Denk maar eens aan de bekende Lenormandkaarten en de Rider Waite tarot.

Door de kaarten te schudden en ze op een bepaalde manier open te leggen bekom je een patroon die je kan lezen.
In dit patroon heeft elke plaats zijn eigen specifieke, unieke betekenis en heeft elke kaart zijn eigen afbeelding die staat voor een bepaalde situatie.

Een parganost of een medium kan de gave bezitten om de Lenormand, de tarot of een ander kaartlegsysteem te gebruiken. 

Verleden, heden en toekomst

Op deze manier kan de kaartlegger uit dit patroon allerlei situaties ontleden. Hierbij kan hij zaken zien die gebeurd zijn in het verleden, zaken die op dit moment gaande zijn en kan hij een duiding geven wat er toekomstgericht staat te gebeuren.

Wij zijn van mening dat een toekomst altijd veranderbaar is. Tenslotte is het de vraagsteller zijn/haar eigen keuze wat te doen met de verkregen informatie. Sommige dingen liggen vast, sommige dingen kan je zelf bijsturen.

Onze consulenten

Bij Art of Mediums kan je terecht voor de volgende kaartleggingen: Lenormandkaarten, tarotkaarten, engelen kaarten, inzichtkaarten, zigeunerkaarten, de gewone speelkaarten, astrologische kaarten en relatieleggingen.

Onze consulenten beschikken over de juiste kennis die jou verder helpen in jouw zoektocht naar antwoorden op al jouw levensvragen.

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.