Kaartleggen met speelkaarten

Waarzeggen met gewone speelkaarten

Kaartleggen met speelkaarten

Kaartleggen met speelkaarten

Pin It

Kaartleggen met speelkaarten is een vrij unieke en niet bekende manier van toekomst voorspellen. Niet veel mensen weten dat je met gewone speelkaarten zoals wij ze kennen: harten, klaveren, ruiten en schoppen toegang hebben tot ons onderbewustzijn. Zoals wij de Lenormandkaarten kennen met hun intrigerende taferelen, zo heeft elke Lenormandkaart ook een eigen en unieke medaillon van de gewone speelkaarten. Deze medaillons hebben een sterke en gedetailleerde betekenis als je de kaarten gaat lezen. Dit betekent niet per definitie dat de medaillons van de Lenormand ook de dezelfde betekenis hebben als die van de gewone speelkaarten. Wel zijn er gelijkenissen.

Harten, klaveren, ruiten en schoppen

Elke kaartkleur staat voor een bepaald symbool en een bepaald thema. Als je deze in combinatie leest met andere kaartkleuren bekom je een helder en duidelijk verhaal. Op die manier kunnen wij met de gewone speelkaarten een kijkje nemen in het verleden, het heden en de toekomst.

Vooraleer je de gewone speelkaarten kan lezen is het niet alleen belangrijk om de kaartkleuren (medaillons) goed te kennen. Zo heeft elke kaartnummer ook een specifieke betekenis.

De kaartkleuren bestaan uit de volgende sleutelwoorden:

  • Harten: vertellen ons iets over de gevoelens van anderen, onze eigen gevoelens, relaties maar ook de liefde die je hebt voor iets of iemand. Harten zijn vaak gevoelsmensen.

  • Klaveren: laten ons strijd en communicatie zien. Jaloezie, afgunst maar ook verbintenissen die we doorheen ons leven zullen aangaan. Klaveren hebben vaak een strijdig karakter.

  • Ruiten: laten ons fortuin en materialisme zien. Hoe staan wij tegenover materie, rijkdom en hoe geven wij dit een plaats in ons dagelijks leven? Ruiten kaarten hebben hun schaapjes graag op het droge.

  • Schoppen: hebben een behoorlijke negatieve uitwerking. Gezag, controle, macht en ziekte worden voorspeld door de schoppen kaarten. Schoppen zijn dominante persoonlijkheden.

Elke kaartkleur heeft ook een eigen kaartnummer. Dit heeft dan een andere betekenis dan het medaillon zelf. Harten tien en harten twee zijn beiden gevoelskaarten. Harten tien heeft dan een andere betekenis dan harten twee. Toch worden zij beide positief gelezen.

De persoonskaarten

Zoals bij de Lenormand bestaan de gewone speelkaarten ook uit een aantal persoonskaarten. Denk hierbij aan:

  • de Boeren
  • de Dames
  • de Heren

Deze persoonskaarten hebben een speciale functie en betekenis als je de kaarten gaat lezen.

  • De Boeren vertegenwoordigen vooral jongere personen, jouw eigen kinderen of de kinderen van iemand anders.

  • De Dames vertegenwoordigen, de partner, de minnares, een andere vrouw, vriendin, moeder of schoonmoeder.

  • De Heren vertegenwoordigen, de partner, de minnaar, de vader, de schoonvader, een vriend of de huidige partner.

Hier maken wij ook een onderscheid, bijvoorbeeld: een schoppen dame vertegenwoordigt een andere personage dan de harten dame.

De persoonskaarten van de speelkaarten gaan ook iemands persoonlijkheid duiden. Is iemand wel of niet te vertrouwen? Is de persoon waarover de vraagstelling gaat al dan niet positief ingesteld, enzovoort...

Unieke manier van kaartleggen

Kaartleggen met speelkaarten is een unieke manier van kijken in de toekomst. Doordat vrij duidelijk is welke kaart wat betekent stelt het ons in staat om de diepere lagen van het verleden, heden en toekomst te onthullen. De gewone speelkaarten zijn tevens een krachtig instrument van voorspellen waarin je direct ziet of een kaart al dan niet positief gelegen is.

De gewone speelkaarten hebben ook een omgekeerde betekenis. Hierin dien je als kaartlegger(ster) de kaartkleuren goed te bestuderen om te kunnen vaststellen of een kaart rechtop of omgekeerd komt te liggen.

De gewone speelkaarten geven correct, nauwkeurig en ondubbelzinnig antwoord op al jouw levensvragen.

Onze consulenten

Bij Art of Mediums kan je consulenten vinden die kennis en kunde bezitten in het lezen van de gewone speelkaarten.

Medium Fabio en Medium Stef zijn beide uiterst ervaren in het lezen van dit kaartendeck. Kijk bij het desbetreffende profiel van de consulent om te lezen waar dat zijn/haar expertise ligt.

Cursus kaartleggen met de gewone speelkaarten

Art of Mediums biedt een cursus kaartleggen aan met de gewone speelkaarten. In deze cursus worden de speelkaarten één voor één ontleed waardoor je zelf in staat zult zijn om het verleden, het heden en de toekomst ut de doeken te doen. 

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.