Liefde en relaties

Liefde en relaties is onder expertise

Liefde en relaties

Liefde en relaties

Pin It

Niets is complexer voor een medium, kaartlegger of helderziende om vragen over liefde en relaties te beantwoorden. Liefde op zichzelf is een fenomeen die niet altijd te begrijpen valt. Wij worden verliefd, zoeken genegenheid en willen vooral geliefd worden. Houden wij werkelijk van de ander? Houdt de ander überhaupt van ons? Houden wij wel van onszelf?

Wat maakt relaties zo complex?

Relaties bestaan in verschillende vormen. Je kan een vriendschapsrelatie, liefdesrelatie, werkrelatie of familierelatie hebben met iemand.
Wat een veelvoorkomend probleem is, is dat het niet altijd voor beide partijen duidelijk is wat de één al dan niet voelt voor de ander. Vaak blijft de liefde bij één van de partijen onbeantwoord. De liefde is dan niet wederzijds waardoor er heel wat onbegrip kan ontstaan.

Veel voorkomende problemen zijn onder meer:

  • miscommunicatie
  • de één wilt de ander niet kwetsen
  • onduidelijke taal om schuldgevoelens te vermijden
  • de gevoelens zijn niet wederzijds
  • er zijn alleen maar seksuele gevoelens
  • de ene persoon is nog gebonden met iemand anders
  • kinderen die in het spel zitten

Het is niet altijd makkelijk om een relatie te onderhouden. Het vergt inspanning en moeite langs weerskanten.
Geen enkele relatie bestaat uit de ideale perfectie.
Elke relatie heeft zijn ‘ups en downs’, en het is daarbij belangrijk om dat aspect op een constructieve manier te relativeren.

Wanneer je naar de ultieme perfectie grijpt, dan kom je gegarandeerd terug van een kale reis!

Een stabiel fundament voor een stabiele relatie

Je kan iemand liefhebben, je kan van iemand houden en je kan je gewaardeerd voelen in de relatie. Je hebt een partner waar je op kunt rekenen en iemand waarmee je aangename conversaties mee kan voeren. Er is wederzijds respect en langs beide kanten wordt er stevig aan gewerkt om de relatie ‘soepel’ te houden.

Dat is een stabiel fundament van de relatie waar je op kan verder bouwen.

Je kan geen huis bouwen op moeras: daar wordt mee bedoeld: Zonder ‘sterke’ fundering is het niet mogelijk om een ‘huis’ staande te houden → Zonder basis kan er geen ‘stabiele’ relatie zijn.

Bovenstaande scenario’s maken het relatiegebeuren complex. En dat is waar Art of Mediums voor staat. Als paranormale advieslijn zijn wij op korte tijd uitgegroeid als referentiepunt en expert op het gebied van liefde en relaties.

Onze consulenten

Onze mediums, paragnosten, helderzienden, kaartleggers en coaches zijn expert op het gebied van relatievraagstukken. Onze consulenten leggen voor jou de: 

Blog liefde en relaties

Art of Mediums heeft een blogpagina over liefdesthema’s en spirituele onderwerpen. Deze blogberichten zijn geschreven door medium Fabio

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.