Tweelingzielen

Tweelingzielconnectie

Tweelingzielen

Tweelingzielen

Pin It

Een tweelingziel betekent letterlijk “één ziel gesplitst in twee fysieke lichamen”. Het voelt aan alsof je deze persoon al heel je leven kent en alsof je al heel je leven op hem/haar gewacht hebt. Het voelt als een thuiskomen en je voelt deze persoon doorheen je aderen stromen. 

Dit gaat gepaard met lichamelijke, psychische en energetische ongemakken die ervoor zorgen dat je uit balans geraakt.

Volgende vragen die hier aan bod kunnen komen zijn: Is dit mijn tweelingziel? Kan ik hem/haar loslaten? Bestaat er een liefdesrelatie voor ons? Hoe spring ik hier mee om?

De ontmoeting

De ontmoeting met je tweelingziel is de ultieme spiegel van wie jij in wezen bent. Dit kom je enkel te weten via de frequentie van het hart. Het is de hoogste vorm van liefde en dwingt jou om je persoonlijk te ontwikkelen en diep binnenin jezelf te kijken. Tweelingziel-liefde kan je niet vatten met je gezond verstand. Het overkomt je en er gaat een geheel nieuwe wereld voor je open. 

Tweelingzielen zijn niet te vergelijken met de 'standaard' relaties. Het doel is dat jullie leren liefhebben vanuit het hart. Je ertegen verzetten heeft totaal geen zin. Het universum is de richtingsaanwijzer voor de onvoorwaardeijke liefde tussen jullie beiden. Weerstand bieden zal ongetwijfeld verleidelijk zijn maar je zal ermee moeten dealen. 

De ontmoeting met je andere helft kent heel wat ongemakken. Deze bestaan veelal uit:

  • slapeloze nachten
  • de ander energetisch voortdurend aanvoelen
  • het oppikken van mekaars emoties
  • metale en emotionele onrust
  • de drang om te vluchten
  • weinig eetlust
  • dromen over je andere helft

Voor je omgeving ben je een raadselachtig wezen. Zij begrijpen niet wat er met je aan de hand is. In hun ogen ben je veranderd en krijgen ze geen hoogte van jou. Tweelingziel-liefde valt helaas niet te begrijpen. Het is een diepe vorm van liefde voelen die jijzelf niet altijd kan plaatsen. Het heeft dan ook weinig zin om je omgeving van het tegendeel te bewijzen.  

Transformatieproces

Tijdens de reis met je tweelingziel heb je het gevoel om te verdwalen. Je voelt je eenzaam en het is net alsof niemand kan begrijpen wat er met je aan de hand is. Je voelt je in de steek gelaten. Je wordt gedwongen om je pad alleen te bewandelen. Je moet weten dat het universum jou niet aan je lot overlaat. Je hogere-zelf zal steeds een belangrijkere plaats innemen en je overspoelen met inzichten, vertrouwen en levenslessen. 

Het doel is dat je gerust mag vertrouwen op je gevoel zonder jezelf 'gek' of 'gestoord' te noemen. Ook dit is het ego die de bovenhand neemt in jouw transformatieproces. Het is belangrijk dat je leert berusten en vertrouwen. 

Op onze blogpagina heeft Fabio maar liefst drie delen geschreven over het thema tweelingzielen. De moeite waard om te lezen!

Onze consulenten

Bij Art of Mediums kan je terecht met vragen die betrekking hebben over tweelingzielen en de ondersteuning die jij hierbij nodig hebt. Onze spirituele medewerkers hebben jaren ervaring in hun vakgebied.

het-tweelingzielen-handboek

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.