Fereneya

Heldervoelend medium en kaartlegster

Fereneya

Fereneya

Pin It

BOX 05

Mijn naam is Fereneya. Als Empaat ontvang ik inzichten vanuit een sterk helderwetend vermogen. De spirituele wereld werkt zuiver in mij door. Vragen worden vanuit het hart beantwoord.


Tarot kaartlegster

De tarotkaarten zijn erg fijn om mee te werken. Samen met de engelen brengen zij de antwoorden op uw vragen. Een kaartlegging is altijd een momentopname, maar zij brengt grote inzichten over verleden, heden en toekomst.


Astrologie

Om mensen te helpen maak ik ook gebruik van (geboorte)astrologie. De sterren spreken tot mij in hun eigen taal. Dit is een gave die ik al 35 jaar toepas. Heb je vragen over karakter, carriere of een relatie? Stuur dan s.v.p. de geboortedatums, -plaatsen en –tijden op. Weet je geen geboortetijd? Dan maak ik een consult in combinatie met de tarot en alleen de geboortedatum. 


Healing 

Al een paar jaar volgde ik opleidingen op het gebied van healing, zoals reiki en magnetiseren. Ik heb een zodanige band met de spirituele wereld ontwikkeld, dat ik er op vertrouw dat alles mag doorkomen wat goed is.  
 
Verder ben ik prettig en sterk in gespreksvoering. Ik zie mezelf graag als een mysticus en zal je op een gevoelsmatige wijze te woord staan of met je chatten. Spreek ik je snel? 


Met liefdevolle groet, 

Fereneya 

 

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.