Jophiel

Kaartlegger en numeroloog

Jophiel

Jophiel

Pin It

BOX 07

Ik ben Jophiël, reeds van kinds af aan geboeid door de wereld van het paranormale. Geleidelijk aan ben ik me in deze wondere wereld gaan verdiepen.


Ik ben al heel lang geboeid door alles wat met de spirituele wereld te maken heeft. Na het volgen van meerdere cursussen ben ik op deze manier mijn intuïtie verder gaan ontwikkelen.


Kaartlegger

Mijn gevoel stem ik af op basis van de kaarten. Eerst ben ik begonnen met de gewone speelkaarten en later via de welbekende Lenormandkaarten.
Ik werk hoofdzakelijk met de Lenormand daar ik hier de grootste voeling mee heb. Bijkomend werk ik met het Belline Orakel en de Aimee symboolkaarten.


Numerologie

Op basis van je geboortedatum kan ik nagaan waar je op dit moment in je leven staat en kan ik je toekomstige cyclussen berekenen. Hieruit kunnen algemene trends afgeleid worden van wat jou in de toekomst te wachten staat.


Graag sta ik je bij met mijn intuïtie die ik aanvul met een kaartleging om jou een blik in je toekomst te gunnen. Verder beantwoord ik specifieke vragen die je bezighouden indien je dit zou wensen.


Spirituele groet,

Jophiël

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.