Marika

Heldervoelend medium

Marika

Marika

Pin It

BOX 04

Ik ben medium Marika, van kinds af aan spiritueel begaafd en in staat om de emoties, intenties én gevoelens van anderen waar te nemen. Mijn doel is om jou te helpen en te voorzien van duidelijke antwoorden en inzichten omtrent al je levensvragen. 


Kaartlegster

Naast hedervoelend medium, ben ik een ervaren kaartlegster en maak ik gebruik van Tarot,- Lenormand,- Engelen- en orakelkaarten. Deze tools bieden mij een leidraad opdat ik je kan helpen antwoorden te vinden op al je vragen. Mijn hogere zelf, mijn waarzegkaarten én mijn spirituele gidsen staan in directe verbinding met elkaar waardoor ik je opnieuw op weg help. 


Reiki Master

Ik mag me een trotse Reiki-Master 1, 2, 3 en master noemen. Bovendien bezit ik de 9 inwijdingen van de Munay-Ki initiaties die in combinatie met een kaartlegging en mijn pendel tot verbluffende antwoorden leiden. Indien je dit wenst kan ik je een healing op afstand sturen waardoor je terug in je eigen kracht komt te staan. Kortom, een duwtje in de rug in moeilijke tijden. 

Door mijn levenservaring, mijn spirituele expertise en mijn ongelimiteerde passie voor spiritualiteit, zie ik het als mijn taak om jou te helpen en te ondersteunen. Met mijn aanpak kan ik jouw levenspad op een positieve manier verlichten. 

Vanuit mijn hart stuur ik jou veel liefde, licht en kracht


 

Marika

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.