Stef

Paragnost en kaartlegger

Stef

Stef

Pin It

BOX 02

Ik ben Stef, intuïtief kaartlegger en heldervoelend medium met ruim 20 jaar ervaring. Ik ben rechtdoorzee en verstrek jou het advies die nodig is om een bepaalde richting in te wandelen.

Bij aanvang van het consult hoef je mij geen achterliggende informatie mee te delen. Aan de hand van jouw naam en geboortedatum kan ik jou exacte, heldere en nauwkeurige inzichten geven in het heden, verleden en de toekomst.

Je kan bij mij terecht voor: relationele, emotionele en zakelijke vraagstukken.

Ik leer jou om de zaken op een diepere en onderliggende manier aan te kijken en geef je ook graag tips, begeleiding en ondersteuning doorheen het tweelingzielenproces.


Kaartlegger

Ik maak gebruik van de pendel en doe relatie -en inzichtleggingen aan de hand van mijn Lenormand, Gypsy, zigeuner- en symbool kaarten. Voor het beantwoorden van een wat uitgebreidere vraag maak ik gebruik van de gewone speelkaarten.


Fotoanalyse

Naast een verhelderend gesprek kan je tevens bij mij terecht voor een fotoanalyse voor een meer gedetailleerde beschrijving van de betrokken persoon over bestaande situaties of zaken die in het verleden hebben gespeeld. Dit kan je helpen bij het vinden van bevestigingen en geeft je aanwijzingen over hoe je het best met bepaalde situaties om kan gaan.


Contact

Wens je graag een één-op-één consult met medium Stef? Wens je graag een terugbel consult, e-consult of een chat consult?
Je kan medium Stef via volgende gegevens benaderen om een afspraak te maken.

+32485913951

https://soulmediums.be/medium-stef/


Warme groet,

Stef

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.