Tinne

Healer, medium en kaartlegger

Tinne

Tinne

Pin It

BOX 06

Mijn naam is Tinne. Ik ben altijd gefascineerd geweest door het spirituele. Sinds een aantal jaren ben ik spiritueel actief waarbij ik op dagelijkse basis met edelstenen werk en kaartleggingen verzorg.


Kaartlegster

Tijdens een kaartlegging maak ik gebruik van Tarot-, orakel- en engelenkaarten. Ik sta sterk in verbinding met mijn spirituele gidsen. Zij verschaffen me nog méér antwoord die de kaartlegging versterken. Eveneens voel ik in op jouw energie en kan ik op basis van een foto, naam- en voornaam heel wat gedetailleerde informatie doorkrijgen dat voor jou belangrijk is. Voor een foto reading kan je voor aanvang van het consult je foto mailen naar: .
Ik adviseer je ook om voor een dergelijk consult een afspraak in te plannen via de belverzoek pagina. Op die manier heb ik tijdens het consult direct je foto bij de hand. 


Kundalini & Reiki

Ik volgde reeds een opleiding Kundalini en Reiki. Momenteel verdiep ik me in de kristallentherapie. Door mijn sterke band met deze therapievormen, kan ik je eveneens tijdens het consult hierin bijstaan. 

Bij mij kan je rekenen op eerlijk en duidelijk advies. Ik geef jou altijd mee wat ik op dat moment mag doorkrijgen. Ik help je graag verder op weg. Ik bied je een luisterend oor op een gevoelsmatige, pure, zuivere en oprechte manier. 

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen voor een telefonisch, e-mail of chatgesprek. 


Veel liefs, 

Tinne

 

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.