België

Nederland

Winnetou

BOX 017

Ik ben Winnetou, een medium dat je meeneemt naar de diepe waarheid in jezelf. Als helderziend medium beantwoord ik al jouw vragen met automatisch schrift. Ik werk op een pure manier die wordt aangevuld met de engelentarot en astrologie.


Helderhorend medium

Als helderhorend medium maak ik direct contact met je ziel. Ik bied jou klare en duidelijke antwoorden en inzichten aan die op dit moment nodig zijn voor jou om te groeien. 


Automatisch schrift

Stel je eens voor dat je een magisch dagboek had waar je alles mee kon delen. Dingen die je graag wilt weten en vragen of om even je hart te luchten.
Dat is exact wat ik voor jou kan betekenen. Al schrijvend communiceer ik met de spirituele wereld via chat en email.

Al schrijvend beantwoord ik je vragen door de beelden die ik binnenkrijg op een zuivere en intuïtieve manier. Ik lees tussen de regels door om te zien waar de bron van jouw probleem ligt en waar het schoentje knelt. Ik geloof dat alles met een reden gebeurt en ik neem je graag mee op reis diep binnenin jezelf. Op die manier vind je antwoorden op al je vragen. 


Contact met overledenen

Al vanaf mijn kinderjaren word ik omringd door mensen die zijn heengegaan. Ik help je met liefde verder als je hier vragen over hebt. Is er een bepaalde persoon heengegaan waar je graag meer over wilt weten? Dan kan ik voor jou de schakel zijn tussen hemel en aarde om je die antwoorden te geven. 


Tarotkaarten en astrologie

Soms laat ik me begeleiden door tarotkaarten en astrologie. Ze geven mij een gedetailleerd beeld en laten mij de oplossing voor jou zien. Ik volg hierin graag de vraag van jou om je zo goed en correct mogelijk te helpen zodat je na ons gesprek terug verder kan.


Psychologische ondersteuning

Soms kunnen we diep tot de kern geraakt zijn. Op die momenten kan ik een klankbord voor je zijn. Ik heb een brede expertise in de volgende thema's:

  • kindermishandeling
  • partnergeweld
  • alcohol- en drugsverslavingen
  • zelfmoordgedachten 
  • traumagerichte problemen

Ik ben uitgegroeid tot een sterke vrouw die je vanuit oprechtheid, levenservaring en puurheid bijstaat, want ook jij verdient het om gelukkig te zijn. 

Ons gesprek zal vertrouwelijk en anoniem zijn. Aarzel niet om mij te contacteren. 


Warme groeten,

Winnetou