Het Belline orakel

Het Belline orakel is een spel dat ontworpen is door Edmond, een leerling van de bekende Franse helderziende Mlle Lenormand. Het spel bestaat in totaal uit 53 kaarten. 49 kaarten worden in groepjes van 7 kaarten verdeeld over 7 planeten. De overige 4 kaarten bestaan uit de 2 persoonskaarten en 2 bijzondere kaarten.

Het Belline orakel en de astrologie

Het fundament van het Belline orakel begint met de astrologie. De 49 kaarten worden onderverdeeld in 7 groepjes van 7 kaarten die elk een planeet vertegenwoordigt. In het Belline orakel werken we met de volgende planeten en diens invloeden:

  • De zon (de kaarten 4 tem 10): welslagen, populariteit, de levenskracht, energie, de wil om dingen te scheppen
  • De maan (de kaarten 11 tem 17): de emotionele wereld, de psyche van de mens, de duistere kant, ons onderbewustzijn
  • Mercurius (de kaarten 18 tem 24): handelszaken, communicatie (al dan niet positief)
  • Venus (de kaarten 25 tem 31): de liefde, romantiek, blijdschap, familiebanden, het uiterlijk
  • Mars (de kaarten 32 tem 38): strijd, ruzies, meningsverschillen, chaos, boosheid, het ongezonde
  • Jupiter (de kaarten 39 tem 45): succes, wijsheid, berekend en slim, juridische aspecten, bescherming
  • Saturnus (de kaarten 46 tem 52): eenzaamheid, afmaaiing, verbrekingen, isolatie, financiële problemen
Naast de astrologische betekenis heeft iedere kaart nog een aparte betekenis die wordt afgebeeld door een tafereel op de kaart.

De overige 4 kaarten uit het Belline orakel

Naast de 49 kaarten bevat het Belline orakel 2 persoonskaarten, de man en de vrouw en 2 bijzondere kaarten waar je een speciale betekenis aan toekent bij het raadplegen van de kaarten.

  • Kaart no. 1 De Sleutel: dit is een kaart die de nabijgelegen kaarten een belangrijke boodschap toekent. Ook oplossingen voor een bepaald probleem wordt weergegeven door de kaart van De Sleutel.
  • De Blauwe kaart (ongenummerd): deze kaart verzwakt in grote mate de nabijgelegen negatieve kaarten. Ze neutraliseert de negatieve betekenis ervan en versterkt de positieve kaarten die eromheen liggen.

Voorspellen met het Beline orakel

Het Belline orakel is uiterst geschikt om te voorspellen. Ze worden als aanvulling gebruikt op bestaande waarzegkaarten, bijvoorbeeld de Lenormand. Je kan het Belline orakel gebruiken om een specifieke vraag te beantwoorden maar zelden worden deze kaarten als eerste spel gebruikt.

Online helderzienden van Art of Mediums

De online mediums, paragnosten, helderzienden en kaartleggers van Art of Mediums leggen voor jou de Tarotkaarten, Lenormandkaarten, Zigeunerkaarten en pendelen al jouw prangende vragen uit op een betrouwbare, eerlijke en zuivere manier.


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312