Over Art of Mediums

Art of Mediums is de nummer 1 astrolijn bel België en hét referentiepunt voor spiritualiteit, kaartleggen, mediumschap, Tarot én het platform waar je direct en in alle discretie in contact kan komen met online mediums, paragnosten en kaartleggers. Wij streven naar kwaliteitsvolle, betrouwbare, gekwalificeerde en gescreende online consulenten.

De online consulenten die werkzaam zijn op onze astrolijn werden uitvoerig onderworpen aan een screening. Ze hebben hun kennis en kunde ruimschoots bewezen tijdens het screeningsproces en binnen een eigen spirituele praktijk. Bovendien hechten we veel belang aan open en transparante communicatie.

Je treft een volledig overzicht van onze dienstverlening op de ‘expertise-pagina’. Wij trachten er alles aan te doen om de aangeboden content voor onze bezoekers up-to-date en actueel te houden, met nieuwe en relevante informatie.

Onze reputatie

Art of Mediums is in 2017 ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende betrouwbare astrolijnen uit België. Ons platform groeit elke dag en dagelijks mogen we nieuwe bezoekers verwelkomen.

Inmiddels heeft onze astrodienst talloze mensen geholpen die kampten met liefdesproblemen, toekomstvraagstukken, financiële, persoonlijke- en levensvragen.

Ben je op zoek naar (spiritueel) advies, inzichten of gewoon een luisterend oor? Zoek je begeleiding in jouw persoonlijk proces? Contacteer dan een van onze online mediums, paragnosten of kaartleggers en krijg een betrouwbaar, eerlijk en discreet antwoord op jouw vragen.

Screening op kennis

Alle consulenten die bij Art of Mediums solliciteren worden gescreend op hun spirituele bekwaamheid. Wij zijn ervan overtuigd dat screenen noodzakelijk is om jou als bezoeker een correcte, duidelijke, ondubbelzinnige en professionele dienstverlening aan te bieden.

Tijdens een screening zorgen wij ervoor dat de expertise van onze consulenten aansluit bij de verwachtingen van onze bezoekers door bij te dragen aan een duurzame en authentieke samenwerking.

Art of Mediums bewaakt de kwaliteit en continuïteit door enkel geverifieerde consulenten aan te bieden die een geldige kopie van hun identiteitskaart overmaken en een samenwerkingsovereenkomst ondertekenen. Dit betekent dat onze bezoekers enkele in contact komen met echte en betrouwbare dienstverleners.

Onze consulenten

Iedere consulent beschikt over een eigen consulentenbox. Bij elke box tref je een korte introductietekst. Door op ‘lees meer’ te klikken kan je een uitgebreide voorstelling van onze consulenten lezen. Ben je geïnteresseerd in een spiritueel consult met een van onze online mediums, dan is het aangewezen om eerst het profiel van de consulent naar keuze door te nemen. Op die manier weet je als bezoeker waar je aan toe bent, wat je tijdens het consult kan verwachten en kom je in contact met de juiste Art of Mediums consulent.


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312