Wat is een medium?

Een betrouwbaar medium is een paranormaal persoon dat boodschappen doorkrijgt van de niet-fysieke wereld. Dit kan gebeuren wanneer het medium in trance is of bij volle bewustzijn. In trance verkeren is geen vereiste om boodschappen uit de spirituele wereld te kunnen ontvangen.

Het ontvangen van spirituele boodschappen

Het medium ontvangt boodschappen tijdens een reading. Dit kunnen elementen, hogere en/of lagere geesten en zelfs mensen zelf zijn. Die boodschappen kunnen zich in beelden, woorden, emoties en energieën vertalen. In die laatste straalt iemand die het medium consulteert (privé of via telefoon) zijn of haar gedachten en emoties (liefdesverdriet, boosheid, relatiebreuken, etc…) zo sterk uit dat het medium deze kan oppikken.

Helder voelen, ruiken en proeven

Er wordt wel eens gezegd dat een medium enkel kan communiceren met overledenen maar dit is niet helemaal waar. Een medium is een parapluterm voor uiteenlopende spirituele gaves. Zo wordt er ook wel gesproken over een heldervoelend-, wetend-, horend- en ruikend medium. Een medium is iemand die geen orakeltoebehoren nodig heeft. Concreet betekent dit dat het medium geen pendel of kaarten nodig heeft tijdens een reading om antwoorden door te geven. Communiceren met overledenen valt hier ook onder. Het medium kan als het ware een gevoel of emotie oppikken en die dan vertalen naar een een spirituele boodschap die op dat moment (heden) of toekomstgericht voor de vraagsteller belangrijk is. Een betrouwbaar medium hoeft eveneens geen vragen te stellen ter bevestiging van zijn/haar ingevingen (cold-reading). Hoe minder voorafgaande informatie het medium ontvangt, hoe zuiverder het consult een verloopt.

Online helderzienden van Art of Mediums

De online mediums, paragnosten, helderzienden en kaartleggers van Art of Mediums leggen voor jou de Tarotkaarten, Lenormandkaarten, Zigeunerkaarten en pendelen al jouw prangende vragen uit op een betrouwbare, eerlijke en zuivere manier.


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312