Liefde en relaties

Niets is complexer voor een medium, kaartlegger of helderziende om vragen over liefde en relaties te beantwoorden. Liefde op zichzelf is een fenomeen die niet altijd te begrijpen valt. We worden verliefd, zoeken genegenheid en willen vooral geliefd worden. Houden wij werkelijk van de ander? Houdt de ander überhaupt van ons? Houden wij eigelijk wel van onszelf?

Wat maakt relaties zo complex?

Relaties bestaan in verschillende vormen. Je kan een vriendschapsrelatie, liefdesrelatie, werkrelatie of familierelatie met met iemand hebben, elk met hun eigen authentieke betekenis. Een veelvoorkomend probleem in een liefdesrelatie is dat het niet altijd voor de partijen duidelijk is wat de wel of niet voor de ander voelt. Vaak blijft de liefde bij een van de partijen onbeantwoord. De liefde is dan niet wederzijds waardoor er onbegrip en zelfs teleurstellingen kunnen ontstaan.

Veel voorkomende problemen zijn onder meer:


  • miscommunicatie de ander niet te hoeven kwetsen
  • de een wil wat de ander niet wilt
  • de gevoelens zijn niet wederzijds
  • er is alleen maar sprake van seksuele gevoelens
  • een of beiden personen is nog gebonden aan iemand anders
  • samenblijven omwille van de kinderen
Relaties zijn niet altijd gemakkelijk om te onderhouden. Het vergt inspanning en commitment van beide partijen om een relatie succesvol te laten slagen. Bovendien bestaat geen enkele relatie uit perfectie. Relatie worden onderworpen aan ‘ups en downs’, en het is daarbij belangrijk om dat aspect op een constructieve manier te kunnen relativeren.

Wanneer je in de liefde naar de ultieme perfectie grijpt, dan zal je gegarandeerd van een kale reis terugkeren.

De bouwstenen van een stabiele relatie

Wederzijds respect, authentieke en verbindende comunicatie en vertrouwen zijn de bouwstenen voor een stabiele, duurzame en wederkerige liefdesrelatie. Je kan iemand liefhebben, je kan van iemand houden en je kan je gewaardeerd voelen in een relatie. Je hebt een partner waar je op kan rekenen en iemand waarmee je aangename gesprekken mee kan voeren. Er is wederzijds respect en langs beide kanten wordt er aan de relatie gewerkt. Je kan geen huis bouwen op moeras. Concreet betekent dit dat je zonder een sterke fundering geen huis staande kan houden. Dit geldt ook voor een relatie.

Heb je vragen over jouw liefdesleven?

De online mediums, paragnosten, helderzienden en kaartleggers van Art of Mediums leggen voor jou de Tarotkaarten, Lenormandkaarten, Zigeunerkaarten en pendelen al jouw prangende vragen uit op een betrouwbare, eerlijke en zuivere manier.


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312