De Zigeunerkaarten

De zigeunerkaarten zijn een kaartendeck bestaande uit 36 of 52 kaarten. Elke kaart wordt afgebeeld met een simpele maar duidelijke illustratie die je toegang verleent naar je innerlijke psyche. De oorsprong van de zigeunerkaarten is niet helemaal gekend, vermoedelijk dateert deze van ongeveer 600 jaar geleden. Naar de exacte afkomst van deze kaarten is er niet heel veel over geweten. De zigeunerkaarten zijn een makkelijk en doeltreffend kaartendeck om de toekomst mee te voorspellen. Hierin wordt een poort geopend naar je onderbewustzijn en universele wijsheid. Deze kaarten zorgen ervoor dat je volgens de zigeunertraditie op een eerlijke en zuivere manier antwoord krijgt op al jouw levensvragen. Verleden, heden en toekomst kunnen aan de hand van de zigeunerkarten feilloos ontsluierd worden.

De oorsprong van de Zigeunerkaarten

Zigeuners of zwervers staan gekend om hun flamboyante en excentrieke uitstralingen. Zij waren sterk in het voorspellen van de toekomst. Bij het horen van zwervers denken wij onmiddellijk aan overjaarse hippies en woonwagenbewoners. Van nature heeft het zigeunervolk een vrolijke cultuur. Samenzijn met vrienden en familie maken deel uit van deze cultuur. Glimmende juwelen en felle kleuren behoren tot de gadgets van dit volk. Het zigeunervolk bestaat uit het befaamde en Sinti Volk.>. Enerzijds werden zij enorm bewonderd, anderzijds werden ze ontzettend bevreesd.

Voorspellen met de Zigeunerkaarten

Vaak wordt er gespeculeerd of zigeuners al dan niet de gave hebben om te voorspellen. In sommige zigeunerfamilies wordt de voorspelkunst van generatie op generatie doorgegeven. Daarom is en blijft voorspellen met de zigeunerkaarten in een groot deel van Europa razendpopulair. De meest bekende zigeunerkaarten zijn:

  • de Piatnik zigeunerkaarten
  • de Gypsy waarzegkaarten
  • de Hongaarse zigeunerkaarten
  • de Russische zigeunerkaarten
Uiteindelijk heeft ieder spel gelijkaardige betekenissen. Het voorspellen met zigeunerkaarten is een unieke manier om de toekomst te voorspellen. Wie kennis heeft van de zigeunerkaarten ziet zien dat de verschillende kaartendecks vaak dezelfde afbeeldingen hebben. Desondanks dat het ene deck uit 36 kaarten bestaat en een ander uit 52 kaarten, ze delen vaak onder andere de volgende kaarten:

de Vlammen, de Dood, de Geliefde, de Handdruk, de Vossen, de Kat, het Varken, de Handdruk, de Zwaarden, de Wijn, de Roos, de Gebroken Spiegel, de Geldkluis, de Spoorwegen, de Bruid, de Leeuw, het oog en de Herder.

Onze Art of Mediums consulenten leggen voor jou de Zigeunerkaarten

De online mediums, paragnosten, helderzienden en kaartleggers van Art of Mediums leggen voor jou de Tarotkaarten, Lenormandkaarten, Zigeunerkaarten en pendelen al jouw prangende vragen uit op een betrouwbare, eerlijke en zuivere manier.


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312