Wat zijn tweelingzielen?

Een tweelingziel betekent letterlijk “één ziel gesplitst in twee fysieke lichamen”. Het voelt aan alsof je deze persoon al heel je leven kent en alsof je al heel je leven op hem/haar gewacht hebt. Het voelt als een thuiskomen en je voelt deze persoon doorheen je aderen stromen.

Dit gaat gepaard met lichamelijke, psychische en energetische ongemakken die ervoor zorgen dat je uit balans geraakt.

De ontmoeting tussen tweelingzielen

De ontmoeting met je tweelingziel is de ultieme spiegel van wie jij in wezen bent. Dit kom je enkel te weten via de frequentie van het hart. Het is de hoogste vorm van liefde en dwingt jou om je persoonlijk te ontwikkelen en diep binnenin jezelf te kijken. Tweelingziel-liefde kan je niet vatten met je gezond verstand. Het overkomt je en er gaat een geheel nieuwe wereld voor je open.

Tweelingzielen zijn niet te vergelijken met standaard relaties. Het doel is dat jullie leren liefhebben vanuit het hart. Je ertegen verzetten heeft dus helemaal geen zin. Het universum is de richtingsaanwijzer voor de onvoorwaardeijke liefde tussen jullie beiden. Weerstand bieden zal ongetwijfeld verleidelijk zijn maar je wordt aangemoedigd om te voelen vanuit een diepe en universele liefdesconnectie.

Ongemakken die tijdens het tweelingzielenproces kan ervaren

De ontmoeting met je andere helft kan heel wat ongemakken veroorzaken. Deze bestaan uit onder andere:

  • slapeloze nachtenwelslagen
  • de ander energetisch voortdurend aanvoelen
  • het oppikken van elkaars emoties
  • metale en emotionele onrust
  • de drang om te vluchten
  • weinig eetlust
  • de ander vortdurend willen controleren
  • voortdurend bevestiging zoeken bij de ander
  • dromen over je andere helft

Het tweelingzielen transformatieproces

Tijdens de reis met je tweelingziel heb je het gevoel om te verdwalen. Je voelt je eenzaam en het is net alsof niemand kan begrijpen wat er met je aan de hand is. Je voelt je in de steek gelaten. Je wordt gedwongen om je pad alleen te bewandelen. Je moet weten dat het universum jou niet aan je lot overlaat. Je hogere-zelf zal steeds een belangrijkere plaats innemen en je overspoelen met inzichten, vertrouwen en levenslessen.

Het doel is dat je gerust mag vertrouwen op je gevoel zonder jezelf 'gek' of 'gestoord' te noemen. Ook dit is het ego die de bovenhand neemt in jouw transformatieproces. Het is belangrijk dat je leert berusten en vertrouwen.

De online paragnosten van Art of Mediums begleiden jou tijdens het tweelingzielenproces

De online mediums, paragnosten, helderzienden en kaartleggers van Art of Mediums leggen voor jou de Tarotkaarten, Lenormandkaarten, Zigeunerkaarten en pendelen al jouw prangende vragen uit op een betrouwbare, eerlijke en zuivere manier.


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312