Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Medium Fabio

Aanbevolen 

Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek: de geheimen ontsluierd door auteur Fabio Vinago

lenormand boek fabio vinago

Niets is zo intrigerend als het onbekende, met name het mysterie dat de toekomst omringt. Anno 2020 zijn er verschillende boeken en kaartendecks die de betekenis van de Lenormandkaarten ontsluieren en ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek’ is er eentje van. Een geheel nieuwe en eigentijdse manier om de duiding van deze befaamde waarzegkaarten op een unieke manier te duiden.

Auteur Fabio Vinago schetst niet alleen een ondubbelzinnig beeld over de 36 kaarten van de kleine Lenormand, hij laat je met maar liefst 10 levensthema’s kennis maken die aan iedere kaart wordt toegekend.

Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek’ is het werk van meer dan 15 jaar ervaring, gebundeld in een praktisch doe-boek die voor de beginnende als de gevorderde kaartlegger een geheel nieuwe wereld opent.


Het duiden van de 10 levenssituaties

De rode draad doorheen dit boek is het duiden van de 10 levenssituaties. De 36 kaarten van de kleine Lenormand worden onderverdeeld in de meest uiteenlopende thema’s die een belangrijke positie innemen in onze samenleving:

 • de kaartkleuren (harten, klaveren, ruiten en schoppen)
 • de sleutelwoorden
 • een algemene betekenis
 • de persoonlijkhei
 • de gezondheidskenmerken
 • liefdesvragen
 • werkgerelateerde items
 • financiële vragen
 • een advies
 • de omgekeerde betekenis

Door deze 10 levenssituaties te duiden, bekom je een helder en duidelijk patroon. Als kaartlegger stelt dit jou in staat om de onderliggende betekenis van een bepaalde vraagstelling door te lichten. Tot slot zijn de 10 levenssituaties ‘verpakt’ als één geheel, dit betekent dat je uit één legpatroon de bovenstaande thema’s kunt ontsluieren.

 

Soulmatemethode

Naast auteur is Fabio een expert op het gebied van tweelingzielen en heeft hij de afgelopen jaren diverse publicaties rond dit thema op zijn naam staan. Die kennis trekt de auteur door in zijn boek. Je maakt kennis met de vijf belangrijkste kaarten uit de kleine Lenormand die worden toegekend aan het thema tweelingzielen. Daarnaast maak je uitgebreid kennis met maar liefst zes uitzonderlijke methoden om tweelingzielenrelaties te ontsluieren. Met deze unieke en bijzondere legpatronen pakt auteur Fabio Vinago uit. Hiermee bewijst hij dat tweelingzielenrelaties op een toegankelijke manier perfect ontleed kunnen worden aan de hand van de Lenormandkaarten.

lenormand tweelingzielen

Obstakelmethode

Een van Fabio's favoriete legpatronen is die van het obstakel. Met 36 Lenormandkaarten die vervolgens rond het ‘karma’ gedeelte worden opengelegd, gunt hij de lezer een blik op de punten (obstakels) van een bepaald thema die nog opgelost moeten worden. Deze methode leent zich perfect als aanvulling om het beloop van een situatie te kennen. Het voordeel is dat de opengelegde kaarten enkel betrekking hebben op één vraag/thema, waardoor de volledige concentratie van de 36 Lenormandkaarten op dat specifieke thema wordt afgesteld.

 

De gewone speelkaarten

Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek zoomt verder in op de betekenis van de gewone speelkaarten. Daar waar de tekeningen op de kaart voornamelijk levenssituaties vertegenwoordigen, bieden de kaartkleuren (medaillons) ons gedetailleerde informatie over de gevoelens, gedachten en emoties van iemand. Door deze kaartkleuren te koppelen met de tafereeltjes op de kaart, bekom je als kaartlegger een uitzonderlijk en accuraat beeld over een vraag, thema en situatie.

 

De digitale Lenormand-leeromgeving

Bij aankoop van 'Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek' krijg je exclusief en levenslang toegang tot de digitale Lenormand-leeromgeving. Met up-to-date tips en tricks en unieke legpatronen die niet in het boek worden weergegeven. De leeromgeving wordt maandelijks aangevuld met oefeningen, video's en uitleg over de 36 Lenormandkaarten. 

 

Waarom het ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek’?

Als mensen evolueren we voortdurend. Het is de taak van de kaartlegger om de actuele behoeften van de maatschappij op te volgen. Daar waar ‘vroeger’ op een traditionele manier antwoord werd gegeven op uiteenlopende levensvragen, is de hedendaagse denkwijze van onze maatschappij fel veranderd. Dat is wat Fabio Vinago wilde bekomen met ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek’.

Hij wil de lezer onderdompelen met eigentijdse en hapklare theorie en praktijkoefeningen die inspelen op de huidige behoeften van de maatschappij, zonder afbreuk te plegen op de traditionele basisbetekenissen van de Lenormandkaarten.

De afgelopen weken werd het boek door tientallen mensen beoordeeld als ‘een van de beste boeken over de Lenormand'.

Enkele reviews uit de praktijk

fabio vinago ervaring

fabio vinago ervaring 2

fabio vinago ervaring 3

fabio vinago ervaring 4

Specificatie

 • Auteur: Fabio Vinago
 • ISBN: 9789072189189
 • Aantal pagina's: 176
 • Bindwijze: softcover (paperback)
 • Inhoudstafel: klik hier
 • Grafische vormgeving: www.fabiovinago.be

 fabio lenormand

 

Rationele emotieve therapie (RET): het onderscheid...
Tweelingzielen in conflict: een dynamisch evenwich...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.