Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Art of Mediums

Aanbevolen 

Het Lenormand Legpatronen Werkboek

het lenormand werkboek fabio vinago

Het Lenormand Legpatronen Werkboek is de nieuwe titel waarin bestsellerauteur Fabio Vinago de lezer op een heel eenvoudige wijze kennis laat maken met hedendaagse legmethoden uit de verborgen wereld van de Lenormandkaarten. Dit compleet werkboek is een absolute aanwinst voor iedereen die zich verder wil bekwamen in de mystieke wereld van het kaartleggen. Ben je op zoek naar een begrijpbare handleiding die je hapklare tips en tricks bijbrengt? Een compleet handboek boordevol hedendaagse legpatronen die je direct in de praktijk kunt toepassen? Dan is het ‘Lenormand Legpatronen Werkboek’ gegarandeerd iets voor jou.


De wereld van de Lenormandkaarten

Anno 2020 is de cartomantie geëvolueerd tot een ware hype en tref je in zowat iedere boekhandel een boek aan, die het werken met de Lenormandkaarten verklaren. Inmiddels weten we dat deze befaamde waarzegkaarten tot opmerkelijke voorspellingen leiden.

Fabio Vinago is avast geen nieuwkomer wat betreft het hanteren van waarzegkaarten. Meermaals werd zijn deskundigheid door bekende en minder bekende mensen ingeroepen om gebeurtenissen via de Lenormandkaarten te ontleden.  

 

Een écht werkboek

In dit doe-boek introduceert Fabio Vinago een ondubbelzinnig en duidelijk beeld over de verscheidene legmethoden, die zowel voor de beginnende, als de gevorderde kaartlegger toegankelijk zijn. Hij staat kort stil bij de basisbetekenissen van de 36 Lenormandkaarten die hij vervolgens onderverdeeld in zes levensthema’s. Per kaart tref je de sleutelwoorden, het medaillon, de persoonlijkheidskenmerken, relationele vraagstukken, werkgerelateerde items, financiële aangelegenheden en de omgekeerde kaartbetekenis.

Uniek aan dit boek is de ‘optelmethode’. Via dit legpatroon ga je de kaartnummers van de Lenormandkaarten bij elkaar optellen en breng je de uitkomst terug tot één getal. Verder werpt dit boek een licht op ‘de methode van het gesloten boek’ waar je een extra betekenis aan een kaartlezing toekent.

Fabio heeft er bewust voor gekozen om dit werkboek voor eenieder praktisch en toegankelijk te houden. Wie de technieken uit dit boek effectief wil inzetten en de kennis op een vlotte manier tot zich wil nemen, zal een basiskennis van de Lenormandkaarten moeten beheersen.

De methoden die in dit boek opgetekend zijn, stellen jou in staat om de legpatronen op een unieke en veelzijdige manier te interpreteren. Het is Fabio zijn bescheiden betrachting om deze krachtige duidingsinstrumenten te delen met iedereen die de mysteries van het leven wil ontsluieren.

 

Over de auteur

Fabio Vinago is niet alleen een ervaringsdeskundige op het gebied van kaartleggen, maar ook een gepassioneerd schrijver én grafisch ontwerper. Zelf heeft hij diverse kaartendecks ontworpen waaronder ‘Het Tweelingzielen Orakelspel’. Als nuchter persoon, met een gezonde dosis spiritualiteit laat hij jou in zijn gekende ‘recht voor de raap’ -stijl kennis maken met zijn zienswijzen.


Een greep uit het Lenormand Legpatronen Werboek

In dit boek tref je onder meer de volgende legpatronen:

 • Methode met 13 kaarten
 • Rad van Fortuin
 • Relatiemethode 1 & 2
 • Obstakelmethode 1 & 2
 • Soulmatemethode
 • Karmamethode
 • Astrologische methode met 12 kaarten
 • Astrologische methode met 36 kaarten
 • Optelmethode
 • De betekenissen van de azen, koningen, koninginnen, boeren, tienen, negens achte, zevens en zessen
 • ...
 • ...

Dit boek illustreert iedere werkwijze aan de hand van duidelijke voorbeelden die je direct kunt toepassen. Op het einde van het boek tref je handige tabellen aan die de leer der Lenormandkaarten nog gemakkelijker schetst. Deze tabellen reiken je in één oogopslag alle nodige tools om de Lenormandkaarten op een veelzijdige manier te gebruiken. 

Specificaties

 • Auteur: Fabio Vinago
 • Uitgever: Fabio Book Publisher
 • ISBN: 9789464079838
 • Afmeting: 15 x 23 cm
 • Aantal pagina's: 204
 • Grafisch ontwerp: www.fabiovinago.be 

 

Bestel jouw exemplaar

Bestel jouw 'Lenormand Legpatronen Werkboek' exemplaar via de webshop van Soulmediums.

lenormand boek fabio bestellen

Het Tweelingzielen Orakelspel - 28 decemeber 2020
Innerlijke Krachtkaarten: Welk kaartje heb jij gek...

GERELATEERDE BERICHTEN

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.