Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Art of Mediums

Aanbevolen 

Het Tweelingzielen Orakelspel - Welke kaart heb jij gekozen?

het tweelingzielen orakelspel door fabio vinago

Week van 12 oktober 2020 - Heb jij een kaartje gekozen in onze Facebookgroep uit het deck 'Het Tweelingzielen Orakelspel', dan kan je hier de betekenis van de door jou gekozen kaart terugvinden.


Kaart 1: Zingeving

Spoedig zullen je geleverde inspanningen beloond worden. Er is een verzoening op komst en iets waar je al geruime tijd naar hebt uitgekeken. Let wel op dat je tijdens een dergelijk moment niet te hard van stapel loopt en ervan uitgaat dat de uitkomst direct een liefdesrelatie inhoudt. Deze kaart wil je aansporen om eerst te genieten van je tweelingziel en van het spel der liefde. Neem je tijd om alles de (her)ontdekken.


Kaart 2: Karma

Het Karma is een kaart die je een spiegel voorhoudt en jou aanzet om diep binnenin jezelf te kijken. Deze kaart wilt je bewust maken van de nog onverwerkte karmische pijnpunten. Dit is essentieel om het innerlijke proces te bewaken. Door met je Karma aan de slag te gaan, ben je beter in staat om je tweelingziel te begrijpen. Vervolgens moedigt de kaart van het Karma aan om de spirituele energie tussen jullie beiden op kosmisch niveau te interpreteren. Dit kan pijn en zelfs onbegrip veroorzaken, aangezien moed vereist is om te willen veranderen. Neem eerst jezelf onder de loep en stel jezelf de vraag wat jouw aandeel in dit proces is.


Kaart 3: Grenzen

De kaart van Grenzen biedt jou twee opties: je laat je leiden door emoties en gaat in op de toenadering die je tweelingziel zoekt, of je blijft dicht bij jezelf en stelt je eigen proces voorop. Grenzen stellen is onontbeerlijk om naar een gezonde hereniging te groeien. Door jezelf gevangen te houden schep je bij de ander onduidelijkheid. Dit geeft je tweelingziel de gelegenheid om je grenzen te overschrijden. Wees te allen tijde waakzaam en laat je niet meeslepen.


Bestel het Tweelingzielen Orakelspel in onze webshop

Je kan de uitgebreide betekenissen van dit kaartendeck terugvinden in 'Het Tweelingzielen Orakelspel' en 'Het Tweelingzielen Handboek', beiden verkrijgbaar in de webshop van Soulmediums

De kracht van symbolen - Welk symbool heb jij geko...
De Kracht van Symbolen: Universele antwoorden vanu...

GERELATEERDE BERICHTEN

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.