Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Art of Mediums

Aanbevolen 

Het Tweelingzielen Orakelspel - 28 decemeber 2020

tweelingzielen orakelkaarten gratis legging

Heb jij in onze Facebookgroep een kaartje gekozen uit het 'Tweelingzielen Orakelspel'? Dan kan je hier de betekenissen lezen van de door jou gekozen kaart. Dit uniek én exclusief kaartedeck is een ontwerp van Fabio Vinago. Hij staat als enige in België gekend als ontwerper van diverse kaartendecks en bestsellerauteur van o.a.: 'Het Lenormand Legpatronen Werkboek'. Het Lenormand Werkboek wordt in 2021 vertaald in het Engels en uitgegeven in de Verenigde Staten. 

Het Tweelingzielen Orakelspel - week van 28 december 2020


Kaart 1 - Sereniteit

De kaart van 'de Sereniteit' wordt over het algemeen positief geaspecteerd. Tóch laat ze een negatief echo nagalmen. Deze kaart laat zien dat de neiging aanwezig is om je leven op een té verstandelijke manier te leiden. Je stopt jezelf vol met alerlei spirituele kennis en wijsheid, maar het gevaar schuilt erachter dat je er té weinig mee doet. Een dergelijk gedrag belemmert je ontplooiingkansen aanzienlijk. Concreet zal je de daad bij het woord moeten voegen. 

 

Kaart 2 - Confrontatie

Deze kaart wijst op vertroebeling. Je zal de confrontatie met jezelf moeten aangaan. Een betweterige houding aannemen werkt averechts doorheen het tweelingzielenproces. Het heeft geen zin om te predenteren dat je al het oud zeer al hebt losgelaten. Bepaalde dingen vragen nu eenmaal tijd. Hanteer een unieke en brede kijk in jezelf want confrontatie gaat altijd gepaard met pijn. Alleen daardoor is groeien mogelijk. Focus je op je eindbestemming en niet zozeer op de weg die je daarvoor moet afleggen. 

 

Kaart 3 - Dwangmatigheid

Deze kaart laat conflict zien die in alle talen verzwegen worden. Het ego speelt een grote rol waardoor de neiging groot is om je andere helft de inzichten op te dringen die jij reeds verkregen hebt. Op deze manier duw je je tweelingziel van je af. Dwangmatigheid speelt zich ook af op energetisch niveau: het krampachtig vasthouden, weten wat de ander doet én allerlei informatie willen ontfutselen. Het gevol van een dergelijke houding is nog méér afstand. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen proces en niet op die van je tweelingziel. 


Wil je meer weten over tweelingzielen, de 7 beslissende fasen, de positieve én de negatieve aspecten, de psychologische betekenis, het orakel,... van deze prachtige orakelkaarten, dan is 'Het Tweelingzielen Handboek' en 'Het Tweelingzielen Orakelspel' wellicht iets voor jou. 

 het tweelingzielen handboek

Het Lenormand Legpatronen Werkboek

GERELATEERDE BERICHTEN

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.