Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Art of Mediums

Aanbevolen 

Innerlijke Krachtkaarten: Welk kaartje heb jij gekozen?

gratis orakelkaart trekken innerlijke krachtkaarten

Heb jij een kaartje gekozen in onze Facebookgroep uit het kaartendeck: 'Innerlijke Krachtkaarten - Element Vuur'? Dan kan je de betekenis van de door jou gekozen kaart hier terugvinden. 

Week van 19 oktober 2020


Kaart 1: Vertrouwen

Er zweven geheimen in het rond. Het is belabgrijk om je innerlijke stem te volgen en je te focussen op de signalen in de vorm van beelden en klanken. Er wordt je door het universum kracht geschonken. Het moment is aangebroken om te zaaien en te oogsten en daarom is het essentieel om je talenten optimaal te benutten - want wat je zaait, dat zal ja oogsten. Heb je nieuwe plannen, twijfel niet langer en ga ervoor. Je doel licht in de nabijheid, geleid en ondersteund door de goden. 

 

Kaart 2: Onafhankelijkheid

Van nature ben je een geboren leider. Hierdoor heb je de drang naar een onafhankelijk leven. Het is belangrijk voor jou om op eigen benen te staan. Hierdoor draag je een grote verantwoordelijkheidsgevoel en draag je je eigen waarden en normen hoog in het vaandel. Probeer je van alle onrechtvaardigheid te ontdoen en herstel je evenwicht door de vaderlijke energie in jezelf aan te spreken. Strijd met zachtheid en overwin.

 

Kaart 3: Acceptatie

Je bewustwording staat op het punt om dagelijks een groeispurt te nemen. Je bent sterker en rijper geworden en je bewustwording helpt jou om je gevoelens te uiten, je hart open te stellen en je innerlijk vrij te voelen. Deze vooruitgang zorgt ervoor dat je niet meer je mond laat snoeren om anderen te pleasen. Je bent vastberaden en in staat om voor je verlangen te gaan. Je bent je authentieke zelf, je straalt zowel van binnen, als van buiten. 

 

Koop dit kaartendeck in de Soulmediums webshop

Je kan de 'Innerijke Krachtkaarten - Element Vuur' aankopen in de webshop van Soulmediums.

Het Lenormand Legpatronen Werkboek
De kracht van symbolen - Welk symbool heb jij geko...

GERELATEERDE BERICHTEN

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.