Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Art of Mediums

Aanbevolen 

Medium Fabio: klantentevredenheid

medium fabio

Met dit blog laten we een klant aan het woord. Hoe hebben zij een reading ervaren met onze consulent(e). Deze week is Mevrouw M. aan het woord. Zij heeft medium Fabio voor het eerst gecontacteerd in oktober 2014. Dit is haar persoonlijk en uniek verhaal!


Wie is Fabio?

fabio rondFabio is een heldervoelend psychic medium. Hij is gespecialiseerd in relaties, liefde en tweelingzielen

Als blogger, schrijver en auteur laat hij zich inspireren door spirituele en psychologische thema's.

Hij is schrijver voor Para Astro en diverse andere websites waar hij zijn kennis graag deelt met anderen. 

Fabio heeft een boek geschreven over de Gypsykaarten die in het najaar van 2018 zal uitgegeven worden. Later hier meer over. 

Fabio staat gekend om zijn directe en to the point aanpak. Hij vertelt je niet wat je wilt horen en geeft dit bij aanvang van het consult altijd aan.

Hij heeft een groot cliënteel uitgebouwd waarin zowel bekende als minder bekende mensen beroep doen op hem. Als kaartlegger legt hij de Lenormandkaarten en de gewone speelkaarten

Dit blog laat een persoonlijk verhaal zien over tweelingzielen die Fabio van dichtbij heeft mogen beleven. 

1. Kan je je even kort voorstellen?

Ik ben een dame van 43 jaar en moeder van 2 kinderen. Ik woon samen met mijn partner en ik beschouw deze drie personen als een zegen van het universum.

2. Wanneer ben je voor het eerst in aanraking gekomen met tweelingzielen?

In maart 2008 heb ik terug contact gehad met een jeugdvriendje vanuit mijn verleden.

3. Toen je aanraking bent gekomen met het begrip tweelingzielen, wat heb je toen ondernomen?

Op het eerste zicht had ik geen flauw benul over het thema tweelingzielen. Voor mij was het op dat moment een compleet nieuw gevoel. Toen kwam er een moment dat ik informatie ben gaan opzoeken. Ik las er een heleboel dingen over en dat gaf me heel wat herkenning.

4. Wanneer heb je je eerste contact gehad met Fabio?

In de zomer van 2014 heb ik Fabio voor het eerst gecontacteerd. 

5. Hoe heb je het eerste consult met Fabio ervaren?

Op het moment dat ik beroep deed op Fabio zat ik in een relatie. Fabio voorspelde me toen dat deze relatie geen kans tot slagen had en ik deze relatie zou beëindigen. Hij vertelde me dat ik iemand zou tegenkomen.
In het begin kon ik deze voorspellingen niet plaatsen en had het naast me neergezet.

In oktober 2014 nam ik terug contact op met Fabio om hem mee te delen dat mijn toenmalige relatie verbroken was. 

Op dat moment was er een ruis op de lijn maar we konden mekaar nog net goed begrijpen. Fabio gaf me aan dat ik een relatie zou aangaan met een getrouwde man en dat deze man ook voor mij zou kiezen.

De lijn bleef ruizen waarop Fabio zei dat hij het gesprek moest beëindigen door de problemen met de telefoonaansluiting.

Ok, daar zat ik dan. Ik kon me al helemaal niet voorstellen dat ik een relatie zou aangaan met een getrouwde man. Zoiets kan toch helemaal niet?

Ik had besloten om er geen aandacht aan te besteden tot ik in december een man ontmoette die getrouwd was. Het voelde bij ons beiden als thuiskomen.

Toen viel mijn kwartje dat Fabio dat voorspeld had. 

De maanden die volgden kreeg ik te kampen met onzekerheid en angst. Ik consulteerde Fabio meerdere keren per maand. Desondanks dat Fabio me handvaten gaf om met de situatie om te gaan, voelde ik een vorm van schaamte dat ik ‘weer’ beroep moest doen op hem.

Ik kreeg boodschappen van alle aard waar ik op dat moment weinig mee kon. De dagen en weken nadien kon ik plaatsen wat Fabio me toen had aangegeven. Het antwoord kwam op mijn vragen en ik besefte op dat moment dat ik dankzij Fabio mezelf op het goede pad bevond.

6. Ben je ondertussen samen met je tweelingziel?

Op dit moment ben ik samen met mijn tweelingziel. Wij wonen inmiddels samen! Regelmatig kijk ik over mijn schouder heen om te zien hoe wij begonnen waren en welke weg we samen hebben afgelegd.

Ik besefte dat een relatie met een tweelingziel niet over rozen gaat en niet met een soepele start begint. Je hebt los van elkaar nog kruispunten en leerdoelen te doorstaan wil je op een liefdevolle manier samen zijn.

7. Hoe heb jij de 'nazorg' ervaren?

Achteraf gezien wel heel positief! Als je in onzekerheid vertoeft wil je het liefst dezelfde dag veranderingen en resultaten zien. Vaak is dit niet mogelijk en dien je geduldig te zijn. Fabio zei altijd dat tijd lastig te voorspellen is maar ik vind persoonlijk dat Fabio hier altijd sterk in is geweest. Hij onderschat zichzelf en doet tegenwoordig liever geen tijdsbepalingen meer.

Op een bepaalde manier heb ik me vastgehouden aan de voorspellingen die hij deed. Ook als hij advies gaf deed ik er iets mee. Dit gaf me steun en kracht! Soms had ik de neiging om af te wijken van de essentie en daar trok Fabio mij weer op het juiste pad. Ik zou nu niet staan waar ik nu sta met de adviezen en consulten die gekregen heb.

8. Zijn de tips doeltreffend geweest? Zo ja? Kan je een aantal van deze tips opsommen?

Jazeker, de tips zijn heel doeltreffend geweest, al moet je het natuurlijk zelf doen. Het gaf me een vertrouwd en rustig gevoel wetend dat alles op zijn plooi zou vallen. Ik hoefde niet onzeker te zijn als ik keuzes moest maken.

Een tip die Fabio me in het begin direct meegaf was geduldig zijn met mijn tweelingziel. Hij moest tenslotte een hoofdstuk afsluiten. Die periode was intens zwaar voor mij. De hulp van Fabio was waardevol om de situatie met mijn tweelingziel optimaal te overbruggen.

Ik moest dicht bij mezelf blijven terwijl ik mijn gevoelens en gedachten kon delen met Fabio. Niets was te gek noch vreemd. Hij gaf me een andere kijk op de situatie waardoor ik dacht, hij heeft toch 'weer' gelijk.

9. Er wordt wel eens gezegd dat Fabio ‘direct’ is in zijn consulten? Hoe heb jij dat ervaren?

In het begin was dit zeker een feit! Ik had tijd nodig om te wennen aan de manier hoe Fabio consulten gaf. Het kwam streng en to the point over op. Achteraf was het wel oké en relativeerde ik zijn aanpak.

Op het moment dat je hem spreekt is hij geconcentreerd aan het werk. Door de vele info die hij doorgeeft op korte tijd is er soms een gebrek aan empathie. Dat ervaren de mensen dan als ‘direct’.

Mensen vergeten vaak dat Fabio op korte tijd iedereen wilt voorzien van veel informatie. Hij zal nooit iemand kwetsen en zal gesprekken niet onnodig verlengen of afkappen.

Naarmate ik Fabio beter leerde kennen waardeerde ik zijn directheid, vandaag doe ik dat nog steeds. Een lieve man met het hart op de juiste plaats!

10. Zou je naar de toekomst toe terug beroep doen op Fabio?

Absoluut! Ik heb een vriendin naar Fabio gestuurd. Zij had een belafspraak met hem. Haar ervaring was niet positief. Zij vond dat Fabio niet juist handelde. Een mening die ik niet deel. Ze gaf me het gevoel dat ze alleen  wou horen wat ze graag wilde horen.

Twee jaar later is mijn vriendin nog geen stap verder en eigenlijk is de ellende alleen maar groter geworden bij haar. Fabio had haar hiervoor gewaarschuwd en ik denk vaak bij mezelf: waarom heb je niets met het advies gedaan.

11. Zijn er nog andere voorspellingen uitgekomen van Fabio?

Eigenlijk zijn zo wat alle voorspellingen uitgekomen die hij reeds gedaan heeft. Ik wil er met plezier een aantal opsommen:

  • Fabio voorspelde dat mijn getrouwde partner zou scheiden en voor mij zou kiezen.
  • Fabio voorspelde een andere baan.
  • Het samenwonen mijn leven positief zou veranderen.
  • De jongste zoon van mijn partner niet bij ons bleef wonen maar op zichzelf.
  • Mijn werk en studies.

12. Wat is jouw advies naar anderen toe die een consult wensen van Fabio?

Als je graag een consult wilt van Fabio kan ik het alleen maar aanbevelen. Fabio vertelt je geen onzin en wilt je zeker niet kwetsen. Een gesprek met hem kan misschien zo overkomen maar hij zet je wel met beide voeten op de grond! Of de boodschappen nu wel of niet leuk zijn, achteraf zal je er de herkenning aan geven.

13. Hoe stel je het nu?

Met mij gaat het goed. Ik sta anders in het leven en ben de rust zelve. Mijn onzekerheid is nu menselijk geworden en niet meer overheersend. Ik dank Fabio hiervoor, al vindt hij dat je het zelf doet, dan moeten wij altijd lachen!

Fabio gaf me aan om eens 4 jaar terug te blikken, waar ik toen stond. De waarom vragen zijn omgedraaid in: wat leer ik hieruit en hoe handel ik op een goede manier.

Ik hoop dat Fabio nog lang mag doorgaan met deze mooie werkzaamheden. Hij is voor mij een engel op aarde die boodschappen mag doorgeven maar je tegelijkertijd niet laat zweven!

Dank je wel voor jouw oprechte medewerking.


Mevrouw M heeft ondertussen haar eigen bedrijf Mavee opgericht.

Je kan Fabio bereiken via boxnummer 01.

Voor Fabio zijn beschikbaarheden kan je terecht op zijn persoonlijke agenda.

Een belafsprak inplannen kan makkelijk en snel via onze belverzoek pagina.

Wil je graag de ervaringen lezen van anderen? Dit kan via zijn gastenboek.

Blogberichten over tweelingzielen:

Warme groeten,

Team Art of Mediums

Stoppen met klagen: je wordt er niet ongelukkig va...
Medium Stef: klantentevredenheid

GERELATEERDE BERICHTEN

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.