Alle blogartikelen

Blogs over spiritualiteit, liefde en relaties

Medium Fabio

Aanbevolen 

Pendelmat: meester de bewegingen van je pendel

pendelmat fabio vinago

Niet iedereen denkt dat hij of zij de concentratie kan opbrengen die noodzakelijk is om de techniek van het pendelen te beheersen. We willen sneller een antwoord op brandende vragen, en we zijn op zoek naar een goed hulpmiddel als schakel tussen het onderbewuste en het bewustzijn. De pendelmat biedt dé oplossing om de bewegingen van je pendel op een doeltreffende manier te leren interpreteren.


De pendel als werktuig

Tegenwoordig kun je pendels in allerlei spirituele shops vinden. De vorm van de pendel is op zich niet heel belangrijk, maar de pendel moet wel symmetrisch zijn en aan een +/- 15 centimeter lange ketting hangen. De hedendaagse pendels zijn kogelrond en cilindervormig. Pendels bestaan uit duurzame edelstenen, tot eenvoudig, die vervaardigd zijn uit hout of metaal. Er zijn geen standaardregels voor de pendel als werktuig. Zo wordt er tegenwoordig een ring aan een ketting gehangen, die vervolgens als pendel kan worden gebruikt.

 

De pendel als toegangspoort van het onderbewuste

Een pendel dient  een speciaal doel: hij moet ons toegang verstrekken tot het onderbewuste die een overzicht vormen van al onze ervaringen, erfelijke factoren en aangeleerde zaken die bepalend zijn voor ons karakter.

Traditioneel gezien biedt de pendel enkel antwoorden op ‘ja’ of ‘nee’ vragen. Hiervoor moet je eerst bepalen wat de betekenis zal zijn van de beweging die de pendel maakt als het onderbewustzijn ‘ja’ bedoelt en welke als het ‘nee’ wil zeggen. Bijvoorbeeld: de pendel die met de klok mee draait is ‘ja’, en tegen de richting van de klok in is ‘nee’. Als je merkt dat je pendel vrijwel zonder fouten werkt, dan kan je er zeker van zijn dat je hem op de juiste wijze hebt ‘geprogrammeerd’.

Een pendel is slechts een hulpmiddel om antwoorden te verkrijgen op uiteenlopende levensvragen. Het is aangewezen om alleen te pendelen wanneer je onbevooroordeeld en zuiver in je energie zit. Pendels werken op de energetische vibraties die in je onderbewustzijn verscholen liggen. Voel je je onbewust negatief, dan zullen de draaibewegingen van je pendel zich op die vibratie afstemmen.

 

De pendelmat als hedendaagse werktuig

Daar waar traditioneel de pendel enkel ‘ja’ en ‘nee’ vragen beantwoordt, biedt de pendelmat een veelzijdige manier om je pendel te gebruiken. De toegang van je onderbewustzijn wordt breder, en de mogelijkheid om gedetailleerde vragen te beantwoorden wordt met de pendelmat mogelijk gemaakt.

De pendelmat is dusdanig samengesteld en ontworpen zodat pendelen voor iedereen mogelijk wordt gemaakt. Met alle 26 letters uit het alfabet, de 7 dagen van de week en de getallen van 0 t.e.m. 9, die afgebeeld worden, kan jij de kunst van het pendelen als een pro leren beheersen. Ontwerper Fabio Vinago (die deze techniek zelf toepaste), heeft deze pendelmat op basis van zijn kennis én ervaring ontwikkeld en vormgegeven.

Deze pendelmat, als instrument zal aan de hand van pendelbewegingen letters en cijfers 'uitpendelen' die achteraf woorden en zinnen vormen. Op die manier bekom je (net als bij kaartleggen) een uitgebreid verhaal. Daarnaast krijg je vrijwel altijd snel antwoorden op je vragen zonder dat je rekening moet houden met de tradotionele ‘ja’ en ‘nee’ medthode.

De handleiding, inbegrepen bij deze pendelmat zorgt er tevens voor dat pendelen ook voor jou geen geheimen meer kent. Het doel is, dat het gebruik van deze pendelmat niet alleen nieuwe deuren opent, het maakt je vertrouwd met deze eeuwenoude voorspelkunst zonder dat je hiervoor een cursus hoeft te volgen, of een handboek moet raadplegen.


Specificaties

  • Artwork: Fabio Vinago
  • Verdeler: Soulmediums
  • Afmeting: 58x58 cm
  • Materiaal: dekostof
  • Grafische vomegeving: www.fabiovinago.be
  • Inclusief handleiding & hersluitbare verpakking 

pendelmat kopen fabio vinago

 

 

Positieve gevoelens ontwikkelen: versterk je emoti...
De 2 Maansknopen uit de astrologie: Drakenkop en D...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://artofmediums.be/

Aankomende Expo's
Geen data bekend!
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de Art of Mediums nieuwsbrief.