Anouschka

Anouschka is een paragnost, spirituele levenscoach, healer en counselor. Om al jouw vragen te beantwoorden maakt ze gebruik van diverse orakel- en waarzegkaarten.

Ik ben Anouschka en vanaf mijn 8ste heb ik kennis en inzicht verworven in spiritualiteit en de universele energie. Ik heb jarenlang met mijn sterke intuïtie mensen geholpen om terug in hun oorspronkelijk kracht te komen, ik heb ze inzichten bijgebracht en suggesties gegeven om hun leven te verrijken.

Wat ik voor jou kan betekenen
Als spirituele levenscoach en counselor begeleid ik jou bij bewustwording en het vinden van antwoorden op al jouw levensvragen. Als paragnost kan ik je middels mijn paranormale gaven helpen om jou antwoorden en inzichten te geven over jezelf en andere mensen waar je meer informatie over wenst te weten.

Als lichtwerker en healer ontvang ik boodschappen van de engelen die gericht zijn op jou als persoon. Aan de hand van een chakra diagnose kan ik aangeven welke chakra’s geblokkeerd zijn. Ik kan je chakra’s en aura op afstand reinigen.

Ik maak gebruik van de universele energie wat helend op je werkt. Je kan eveneens bij me terecht voor een persoonlijke affirmatie, meditatie en manifestatie. Inzichten verstrekken over zwangerschappen en juridische kwesties deel ik niet, daar dit negatieve gevolgen kan hebben op je welzijn.

Mijn werkwijze
Tijdens het consult, mag je al jouw vragen aan me stellen. Ik heb de voornaam of een geboortedatum nodig van jou en de betrokkene. Ik voel in op jullie energie waarbij ik gebruik mak van verschillende orakel- waarzegkaarten.

In greep uit de kaarten die ik gebruik: Tea Leave fortune cards, Engelen orakel, Guardian Angel message Tarot, I Ching of Love, Sacred Traveler oracle cards, Moonology oracle cards, Zigeuner waarzegkaarten, hidden truth oracle deck, The Soul’s journey Lesson card, de Lovers Oracle cards en de Lenormandkaarten.

Ik geef eerlijk door wat ik voel, hoor, weet, zie en ruik. Ik word bijgestaan door de engelenenergie en mijn spirituele vader die eveneens mijn spirituele gids is. Indien van toepassing maak ik ook gebruik van de pendel.

Ik werk ook met de natuurelementen: water, ether, vuur, aarde en lucht. Afhankelijk van je situatie krijg ik inzichten voor een ritueel die je zelf kunt doen om je lijden te verminderen. Een consult met mij is gegarandeerd een poging waard.

Ik wil je graag een luisterend oor aanbieden en ik garandeer jou gedetailleerde informatie op al je (levens)vragen. Een consult met mij is gegarandeerd een poging waard.

Spirituele groet,

Anouschka

Beschikbaarheden:

- maandag: 23:00 - 01:00
- dinsdag: 23:00 - 01:00
- woensdag: 23:00 - 01:00
- donderdag: 23:00 - 01:00
- vrijdag: 23:00 - 01:00
- zaterdag: 23:00 - 01:00
- zondag: 23:00 - 01:00
NL0909-1100000100cpm
BE0907 37049150cpm

Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief

hallo


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312