Fabio

No-nonsense en to the point kaartlegger. Antwoorden en inzichten op al jouw levensvragen. Sterk intuïtief en rechtdoorzee. Gespecialiseerd in relaties, tweelingzielen en narcisme.

Ik ben Fabio, een gediplomeerd psycho- en relatietherapeut, gespecialiseerd in persoonlijkheidspsychologie waaronder narcisme en (liefdes)relaties. De meeste mensen zullen mij wellicht van sociale media kennen, waar ik dagelijks als content creator video’s deel over narcisme en narcistisch misbruik.

Jarenlang was ik een vaste waarde op de astrolijn van Art of mediums maar in 2019 heb ik deze werkzaamheden definitief stopgezet om me te focussen op het schrijven van boeken en het maken van content. Recentelijk heb terug te kriebels te pakken om mijn diensten als Lenormandkaartlegger beperkt en enkel via deze bellijn aan te bieden. Dit betekent dat je opnieuw op mijn spirituele diensten beroep kan doen.

Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam geweest op diverse astrolijnen en ik heb doorheen de jaren een mooie reputatie uitgebouwd. Ik sta gekend om mijn directe en to the point antwoorden. Ik praat mensen niet naar de mond en ik vertel je zeker niet wat je wil horen. Indien je daarnaar op zoek bent, dan ben ik niet de aangewezen persoon voor jou.

Eerlijkheid en transparantie zijn mijn kernwaarden, ook al betekent het dat ik dingen moet zeggen die je niet leuk vindt. Je hebt altijd baat bij een eerlijk consult want immers heb je niets aan een verbloemde waarheid.

Ik ben gespecialiseerd in het leggen van de Lenormandkaarten, de gewone speelkaarten, het Belline Orakel, de Gypsy/Zigeuner waarzegkaarten en het Tweelingzielen Orakel. Je kan bij mij terecht voor relatievragen, tweelingzielen, narcisme, gedrags- en persoonlijkheidsanalyse. Ik heb geen achtergrondinformatie nodig, enkel je vraag en de naam en geboortedatum van jezelf en de persoon waar je iets over wil weten.

Dit is wat ik niet doe

Tijdsvoorspellingen. Tijd is een gegeven die je niet kan voorspellen. Je hebt je toekomst zelf in handen en jij bepaalt welk pad je bewandelt. Ik kan jou een stukje vooruithelpen, je de tools en handvaten aanreiken en met jou kijken welke richting je moet inslaan. De uiteindelijke keuze ligt nog steeds bij jezelf want voor niets komt de zon op. Wanneer je bereid bent om je perceptie over een situatie te veranderen, dan pas open je de deur naar nieuwe mogelijkheden.

Ik beantwoord geen vragen over de gezondheid. Ik ben geen arts en het is niet mijn taak om hier uitspraken over te doen. Bovendien spreek ik me niet uit over de dood.

Mijn spirituele diensten zijn enkel beschikbaar via de bellijn van Art of Mediums. Ik bied geen privé consulten aan of consultaties via privéberichten etc…

Ik wens mijn spirituele werkzaamheden op Art of Mediums en mijn activiteiten op mijn sociale media kanalen met betrekking tot narcisme strikt gescheiden te houden. Ik beantwoord via Facebook, Instagram, etc… geen berichten die betrekking hebben op mijn spirituele diensten. Ook oproepen naar mijn mobiel privénummer, WhatsApp-berichten en e-mails worden NIET beantwoord. Gelieve dit aub te respecteren.

Door de drukte met mijn andere werkzaamheden, werk ik ook niet op afspraak. Ik zal wel in de mate van het mogelijke dagelijks mijn beschikbaarheden op mijn profiel aangeven. Als je zeker wil zijn van een consult, maak dan gebruik van de e-mailnotificatie. Van zodra ik online kom ontvang je direct en kosteloos een melding in je mailbox.

Warme groet,

Fabio

Beschikbaarheden donderdag 19 juli 2024
- 10:30 – 12:00
NL0909-1100000100cpm
BE0907 37049150cpm
Reviews voor Fabio
Fabio
Hoi Fabio, dankjewel voor het gesprek. Ik wil me excuseren dat ik kort en bot reageerde. Ik besef dat ik snel op mijn achterste poten sta als je dingen benoemt die ik niet wil horen. Het is gewoon pijnlijk als er je al zo lang wordt gezegd dat je terug samenkomt met iemand die je niet kan loslaten en doodgraag ziet en het maar niet gebeurt. Jij geeft dan een hele andere boodschap en ziet het niet gebeuren, dat maakte me verdrietig. Je hebt me duidelijk uitgelegd wat er speelt bij hem. Ik ben je toch heel dankbaar dat je zo eerlijk bent en vlakaf zegt dat je hier niet zit om anderen naar de mond te praten. Ondanks dat je de uitkomst niet positief zag, voel ik me rustig, alsof ik dit gesprek met je nodig had om het allemaal een plaats te geven. Je bent een mooi mens met het hart op de tong. Het is inderdaad niet altijd leuk om dingen te horen die niet stroken met je hoop. Maar zoals in je beschrijving staat heb je niets aan een verbloemde waarheid. Voor mij ben je top, niet zweverig en met twee voeten op de grond. Dat heb ik nodig. Dankjewel toppertje en tot snel!!!

Des.Lod

Fabio
Fabio, dankjewel voor de sessie. Fijn dat je zo eerlijk en direct bent. Je zegt het zoals het is. Ook al zag je het niet goed komen met mijn ex, ik ben dankbaar voor je eerlijkheid. Ik bel je snel terug.

J.P

Fabio
Fabio, ik ben ontzettend blij dat ik je gesproken heb. Ik had al veel over je gehoord maar ik had nooit gedacht dat ik jou ooit nog beschikbaar zou zien op deze site. Dus ik heb mijn kans gegrepen. Je bent wel heel erg direct en eerlijk, wat ik bijzonder fijn vind. Wat ik ook ontzettend fijn vond tijdens het gesprek was dat je ook de minder aangename dingen benoemt. Je draait niet rond de pot en dat stel ik enorm op prijs. Je hebt dingen over mijn ex verteld die niemand kon weten. Dingen die ik bewust voor mezelf heb gehouden uit angst voor een slechte uitkomst. Je bezit veel kennis en wijsheid. Chapeau! De beschrijvingen over de personen en situaties waar ik vragen over had waren spot-on en treffend. Ik ben blij en ik bel je snel terug.

Mw. vdp

Fabio
Na zo’n lange tijd blijft Fabio me keer op keer verbazen hoe gedetailleerd hij mensen kan lezen. Fabio kan heel accuraat op mensen en situaties invoelen en zegt het zonder poespas zoals het is. Je hoort me snel!

Martine D.

Fabio
Lieve Fabio, ik heb je vandaag voor de eerste keer gesproken en wat bijzonder en treffend dat je exact hebt beschreven hoe mijn leven er op dit moment uitziet. Je hebt mijn verleden als een boek voorgelezen en situaties tot in details beschreven, zonder dat ik nog maar iets zei. Je bezit zoveel kostbare wijsheid dat ik wel uren met je kan praten. Tot gauw!

Een dame die graag anoniem blijft

Fabio
Ik deed al meer dan 10 jaar beroep op Fabio en ik heb het altijd jammer gevonden dat hij was gestopt. Ik bleef hem wel volgen op Facebook. Na zo lang heb ik gisteren voor het eerst terug een consult van hem gekregen en Fabio blijft me verbazen. De manier hoe hij mensen en situaties tot in detail beschrijft: het blijft bijzonder. Ik begrijp niet waarom hij überhaupt was gestopt want Fabio is een geboren en getalenteerde kaartlegger. Hij is nog altijd direct in wat hij in zijn kaarten ziet en windt er geen doekjes om. Dat was na lange tijd wel terug even wennen. Zoals hij zelf schrijft, heb je niets aan een mooi verhaal en dat maakt een consult van hem toch wel heel bijzonder. Cindy

Cindy uit Nederland


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312