Fabio

Psycho-, gedrags- en relatietherapeut. No-nonsens antwoorden en inzichten. Gespecialiseerd in relaties, persoonlijkheid, gedrag en narcisme.

Wie ben ik?
De meeste mensen zullen mij misschien (her)kennen van TikTok, waar ik wekelijks diverse video’s deel over psychologische topics, anderen zullen geen idee hebben wie ik ben (geen probleem). Sta me toe om mezelf kort voor te stellen. Ik ben Fabio, een gediplomeerd psycho- en relatietherapeut, gespecialiseerd in gedragstherapie, persoonlijkheidspsychologie en partnerrelaties.

Ik ben werkzaam als fulltime content creator voor B-zen magazine en op TikTok, waar ik wekelijks video’s deel over relatieproblemen, narcisme, algemene psychologie en meer. Een tijdje geleden had ik twee virale video’s, waardoor de vraag naar individuele online begeleiding in stijgende lijn is. Hierdoor bied ik mijn psychologische diensten aan via mijn website.

Jarenlang was ik een vaste waarde op de spirituele bellijn van Art of Mediums. Sedert december 2020 ben ik definitief gestopt met het aanbieden van spirituele consulten en focus ik me op mijn psychologische achtergrond als psycho- en relatietherapeut.
NL0909-1100000100cpm
BE0907 37049150cpm

Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief

hallo


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312