Romanie

Ik ben Romanie, een hoog intuitief en heldervoelend medium en Lenormandkaartlegster. Ik geef je eerlijk en to the point antwoorden op al jouw vragen.

Met behulp van mijn Lenormandkaarten en diverse orakel- en engelenkaarten geef ik je raad, advies en eerlijk antwoord op al jouw (levens)vragen.

Foto's lezen
Ik sta gekend om het geven van sterke en gedetailleerde fotoreadingen. Stuur je foto door naar artofmediums@telenet.be met als onderwerp ‘fotoreading Romanie’ en maak een afspraak via het belverzoekformulier. Je foto wordt in alle discretie aan me bezorgd.

Psychologische achtergrond
Met mijn psychologische achtergrond, in combinatie met mijn spirituele gaves werk ik op zéér unieke wijze én op maat van elk individu. Niemand ontvangt dezelfde aanpak. Mijn werkwijze is uiteenlopend, doeltreffend, veelzijdig en toegespitst op de behoefte en vraag van iedere persoon. Mijn werkwijze is een wisselwerking tussen uzelf en mij zeg maar, een uniek proces dat zich telkens op een andere manier ontvouwt.

Manifestatie
Manifestatie is een werkwijze die tijdens mijn consulten vaak aan bod komt. Ik ben ervan overtuigd dat deze krachtige tool een bijzondere bijdrage levert en jou vooruit kan helpen om je leven vorm te geven op een manier die jou gelukkig maakt. Ik coach jou naar spirituele gewaarwording en ik help jou om een nieuwe mindset te ontwikkelen zodat je de kracht van manifestatie op een doeltreffende manier in je leven kan implementeren.

Edelstenen en kristallen
Spirituele edelstenen en kristallen helpen én beschermen jou tegen negatieve invloeden van buitenaf. In bepaalde gevallen kan je hier baat bij hebben. Ik ondersteun je in het zoeken naar de juiste edelstenen om meer balans en rust in je leven te bekomen.

Voel je vrij en authentiek. Ik ben er om je te helpen.

Tot gauw!

Liefs Romanie

Beschikbaarheden:
- woensdag: 09:00 - 13:00
- donderdag: 09:00 - 13:00
- vrijdag: 09:00 - 19:00
NL0909-1100000100cpm
BE0907 37049150cpm

Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief

hallo


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312