Romanie

Ik ben Romanie, een hoog intuitief en heldervoelend medium en Lenormandkaartlegster. Ik geef je eerlijk en to the point antwoorden op al jouw vragen.

Met behulp van mijn Lenormandkaarten en diverse orakel- en engelenkaarten geef ik je raad, advies en eerlijk antwoord op al jouw (levens)vragen.

Ik sta gekend om het geven van sterke en gedetailleerde fotoreadingen. Stuur je foto door naar artofmediums@telenet.be met als onderwerp ‘fotoreading Romanie’ en maak een afspraak via het belverzoekformulier. Je foto wordt in alle discretie aan me bezorgd.

Met mijn psychologische achtergrond, in combinatie met mijn spirituele gaves werk ik op zéér unieke wijze én op maat van elk individu. Niemand ontvangt dezelfde aanpak. Mijn werkwijze is uiteenlopend, doeltreffend, veelzijdig en toegespitst op de behoefte en vraag van iedere persoon. Mijn werkwijze is een wisselwerking tussen uzelf en mij zeg maar, een uniek proces dat zich telkens op een andere manier ontvouwt.

Manifestatie is een werkwijze die tijdens mijn consulten vaak aan bod komt. Ik ben ervan overtuigd dat deze krachtige tool een bijzondere bijdrage levert en jou vooruit kan helpen om je leven vorm te geven op een manier die jou gelukkig maakt. Ik coach jou naar spirituele gewaarwording en ik help jou om een nieuwe mindset te ontwikkelen zodat je de kracht van manifestatie op een doeltreffende manier in je leven kan implementeren.

Spirituele edelstenen en kristallen helpen én beschermen jou tegen negatieve invloeden van buitenaf. In bepaalde gevallen kan je hier baat bij hebben. Ik ondersteun je in het zoeken naar de juiste edelstenen om meer balans en rust in je leven te bekomen.

Voel je vrij en authentiek. Ik ben er om je te helpen.

Tot gauw!

Liefs Romanie

Beschikbaarheden:
- woensdag: 09:00 - 13:00
- donderdag: 09:00 - 13:00
- vrijdag: 09:00 - 13:00
NL0909-1100000100cpm
BE0907 37049150cpm
Reviews voor Romanie
Romanie
Lieve Romanie, ik heb hele fijne readings gehad, het stelt me iedere keer gerust en ik krijg echt bevestigingen. U bent zuiver en eerlijk, u draait er niet omheen, maar zegt meteen wat u in de kaartlegging ziet en voelt. Geen enkele vraag is teveel of vreemd voor u. Zelfs als ik wel100x dezelfde vraag stel, blijft u professioneel en oprecht om voor mij klaar te staan. Ik ga gauw weer bellen. Veel dank alvast. Groetjes, R.

R.

Romanie
Romanie, de liefste
Wat een goed gevoel geef jij de mensen.
Een warme persoonlijkheid
Je zit hier op je plaats.
Je gaat nog vele mensen helpen.

Janna

Romanie
Beste Romanie,

Ik heb vandaag een e-consult van jou ontvangen.
Stond stom verbaasd in positieve zin wat je allemaal doorkrijgt zonder weinig achtergrondinformatie. Dingen die je zei kloppen echt en heb je mooi verwoord.
Een aanrader. Bedankt voor het warme consult.

Veel liefs.

Sabine

Romanie
Dag Romanie

Bedankt voor de fijne gesprekken. Je bent een lieve en aangename gesprekspartner. Een echte aanrader!
Je voorspelling betreft mijn ontslag is uitgekomen! Nu wacht ik vol verwachting op de rest! Bedankt nogmaals voor de steun! Ik zal je zeker nog terug bellen.

Anoniem

Romanie
Bedankt voor het fijne gesprek van gisteren over de zielen connectie.
Je bent een zeer goed medium en kon veel dingen zeggen die je niet kon weten. Je bent een aanrader.
Dank je wel nogmaals. Veel liefs.

Anoniem


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312