Stef

Rechtdoorzee medium en accuraat kaartlegger biedt antwoord op al jouw vragen. Direct tot de kern a.d.h.v. Lenormand, Gypsy, zigeuner en de gewone speelkaarten.

Ik ben Stef, intuïtief kaartlegger en heldervoelend medium met meer dan 20 jaar ervaring. Ik ben rechtdoorzee en verstrek jou het advies die nodig is om een bepaalde richting in te wandelen.

Bij aanvang van het consult hoef je mij geen achterliggende informatie mee te delen. Aan de hand van jouw naam en geboortedatum kan ik jou exacte, heldere en nauwkeurige inzichten geven in het heden, verleden en de toekomst.

Je kan bij mij terecht voor: relationele, emotionele en zakelijke vraagstukken.

Ik leer jou om de zaken op een diepere en onderliggende manier aan te kijken en geef je ook graag tips, begeleiding en ondersteuning doorheen het tweelingzielenproces.

Kaartlegger
Ik maak gebruik van de pendel en doe relatie -en inzichtleggingen aan de hand van mijn Lenormand, Gypsy, zigeuner- en symbool kaarten. Voor het beantwoorden van een wat uitgebreidere vraag maak ik gebruik van de gewone speelkaarten.

Fotoanalyse
Naast een verhelderend gesprek kan je tevens bij mij terecht voor een fotoanalyse voor een meer gedetailleerde beschrijving van de betrokken persoon over bestaande situaties of zaken die in het verleden hebben gespeeld. Dit kan je helpen bij het vinden van bevestigingen en geeft je aanwijzingen over hoe je het best met bepaalde situaties om kan gaan.

Contact
Wens je graag een één-op-één consult met medium Stef? Wens je graag een terugbel consult, e-consult of een chat consult?
Je kan medium Stef via volgende gegevens benaderen om een afspraak te maken.

T: +32485913951
E: mediumstef@gmail.com

https://soulmediums.be


Warme groet,

Stef
NL0909-1100000100cpm
BE0907 37049150cpm

Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief

hallo


Bedrijfsgegevens

Art of Mediums
Waterhoenstraat 1A
B-8610 Kortemark
BE0777 308 312