België

Nederland

Medium Sarina

Sarina

BOX 03

Mijn naam is Sarina. Ik ben een heldervoelend medium die aan de hand van mijn pendel antwoorden geeft op al je prangende levensvragen. 


Pendelen

Het pendelen dateert vanuit mijn kinderjaren. Als klein meisje nam ik een van mijn lange lokken, die ik vervolgens aan een gouden ring hing. Dit heeft mijn heldervoelend vermogen gestimuleerd, waardoor ik alles dat met 'leven en dood' in verband werd gebracht, kon vertalen in spirituele boodschappen. Ik was in staat om de spirituele energie in me op te nemen, waardoor ik intuïtief kon aanvoelen wanneer iemand ging heengaan. 

De combinatie van mijn mediamieke vaardigheden en mijn pendel, bevestigen de spirituele boodschappen die ik tijdens een consult ontvang. 

Tot slot kan je rekenen op een discrete aanpak en to the point antwoorden en inzichten. 


Voorouderlijnen

Tijdens mijn leven mocht ik kennis maken met het welbekende transformatieproces. Ik ontdekte patronen in de lijnen van onze voorouders, waar wij in het leven 'nu' nog steeds de negatieve gevolgen van dragen. Hierdoor geraken we geblokkeerd en kunnen we niet verder. 

Als energiewerker en sjamaan heb ik me uitgebreid verdiept en gespecialiseerd in de energetische wereld. Hierdoor kan ik je helpen helpen om de negatieve energie, die resoneert uit de lijnen van je voorouders, helpen oplossen. Hierbij maak ik gebruik van energetische oefeningen, coaching en meditaties. 


Kaartlegging

Tien jaar geleden mocht ik de Lenormandkaarten toevoegen aan mijn eerder verworven vaardigheden. Omdat ik een sterke aantrekkingskracht heb tot de Mystieke Lenormandkaarten, is dit het kaartendeck dat mijn voorkeur geniet. 

Ik ben uiterst gespecialiseerd in relatievraagstukken, werkgerelateerde items, spirituele ontwikkelingen en het ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen. 

Om het consult verder aan te vullen, maak ik verder gebruik van de Zigeuner- en Engelenkaarten. 


Certificaties

Ik behaalde diverse certificaties onder meer in: personal coaching en ik heb de eer gehad om diverse coachingsopleidingen te doceren.


Humor is het beste medicijn en van primordiaal belang!

Spirituele groet, 

Sarina